Skip to main content
  • Nieuws
  • Exclusive@Voka over verandering met Yves Van Ingelgem

Exclusive@Voka over verandering met Yves Van Ingelgem

  • 06/03/2017

De naam Yves Van Ingelgem doet bij u niet meteen een belletje rinkelen? Dat kan, al vervoegde deze oprichter van de VUB spin-off Zensor in 2015 wel als Belgische Innovator of the Year een indrukwekkend lijstje van namen zoals Mark Zuckerberg en Google-oprichters Larry Page en Sergey Brin. Maak kennis met hem op Exclusive@Voka, waar hij als keynotespreker stilstaat bij disrupties door digitalisering.

Ingegeven door verschillende recente verschuivingen zoals de brexit en het aantreden van Donald Trump als nieuwe Amerikaanse president, staat Exclusive@Voka dit jaar in het teken van verandering en de impact daarvan op het bedrijfsleven. In dat licht schuiven ook federaal parlementslid Kristof Calvo van Groen, ondernemer Mark Willems, secretaris-generaal Niko Demeester van Voka en KUL-hoogleraar Economie Bart Van Looy aan voor een panelgesprek, gemodereerd door Bart De bruyn.
Qua argumenten voor het reserveren van uw stoel op 22 maart voor Exclusive@Voka in het Mechelse AFAS-stadion kan dat volgens ons alvast tellen. Mis deze interessante avond, met een drankje en een walking dinner achteraf, niet!

 

Advertentie Vermant - mei