Skip to main content
  • Nieuws
  • Exclusive@Voka over verandering met Yves Van Ingelgem

Exclusive@Voka over verandering met Yves Van Ingelgem

  • 06/03/2017

De naam Yves Van Ingelgem doet bij u niet meteen een belletje rinkelen? Dat kan, al vervoegde deze oprichter van de VUB spin-off Zensor in 2015 wel als Belgische Innovator of the Year een indrukwekkend lijstje van namen zoals Mark Zuckerberg en Google-oprichters Larry Page en Sergey Brin. Maak kennis met hem op Exclusive@Voka, waar hij als keynotespreker stilstaat bij disrupties door digitalisering.

Ingegeven door verschillende recente verschuivingen zoals de brexit en het aantreden van Donald Trump als nieuwe Amerikaanse president, staat Exclusive@Voka dit jaar in het teken van verandering en de impact daarvan op het bedrijfsleven. In dat licht schuiven ook federaal parlementslid Kristof Calvo van Groen, ondernemer Mark Willems, secretaris-generaal Niko Demeester van Voka en KUL-hoogleraar Economie Bart Van Looy aan voor een panelgesprek, gemodereerd door Bart De bruyn.
Qua argumenten voor het reserveren van uw stoel op 22 maart voor Exclusive@Voka in het Mechelse AFAS-stadion kan dat volgens ons alvast tellen. Mis deze interessante avond, met een drankje en een walking dinner achteraf, niet!

 

De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Ontdek onze vacatures!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx