Skip to main content
  • Nieuws
  • Eurofins Digital Testing speelt beste ondernemerstennis van Limburg

Eurofins Digital Testing speelt beste ondernemerstennis van Limburg

  • 26/03/2018

Afgelopen weekend vond de eerste editie van de Kim Clijsters Challenge Cup plaats. Het tennistoernooi voor Limburgse ondernemers werd gewonnen door Eurofins Digital Testing. Hun tennisduo trok aan het langste eind na een spannende dubbelfinale.

KKCC
Vlnr. Johann Leten (Voka - KvK Limburg), Pierre Celus (Mathieu Gijbels), David Vandingen en Kamiel Vanderlinden
(Eurofins Digital Testing), Benny Bosmans (Mathieu Gijbels) en Kim Clijsters (Kim Clijsters Academy).

In de Kim Clijsters Academy in Bree namen tientallen ondernemers het afgelopen weekend tegen elkaar op in een dubbeltoernooi.  Dat kwam tot stand na een samenwerking tussen Voka – KvK Limburg en de Kim Clijsters Academy.

De winnaars

In een spannende finale namen Kamiel Vanderlinden en David Vandingen (Eurofins Digital Testing) het op tegen Pierre Celus en Benny Bosmans (Mathieu Gijbels). Uiteindelijk won het eerste duo de finale en mochten ze een 3D-geprinte beker, een ontwerp van Peter Donders, ontvangen uit handen van tennislegende Kim Clijsters en Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Sport en netwerking

“Dit unieke bekerevenement draait niet alleen om competitiviteit, maar ook om netwerking. De deelnemers hielden namelijk niet alleen de sportieve eer van hun bedrijf hoog, maar ze leerden elkaar ook op een sportieve manier kennen”, zegt Johann Leten.

Kim Clijsters: “Deze eerste editie toont dat er een draagvlak is voor sport en netwerkactiviteiten. We zijn erg blij met deze samenwerking en hopen in de toekomst nog meer ondernemers te stimuleren om tennis en sport op een creatieve manier te gebruiken in hun activiteiten, netwerkevenementen, teambuildings enzovoort.”