Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Eerste BEDRIJVENNETWERKDAGEN mikken op 4.000 bezoekers

Eerste BEDRIJVENNETWERKDAGEN mikken op 4.000 bezoekers

  • 10/02/2021

Bedrijven de kans geven om zich op een creatieve manier te presenteren aan andere ondernemers; vanuit die doelstelling organiseert Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland volgend jaar op 13 en 14 oktober in Antwerp Expo de Bedrijvennetwerkdagen. De eerste editie in 2021 mikt al meteen op 4.000 bezoekers.

‘We merken dat ondernemers meer dan ooit nood hebben aan een klankbord en een sterk zakelijk netwerk. Maar in deze onzekere tijden is het absoluut niet evident om een nieuw initiatief in de markt te zetten.  Vandaar dat we het een jaar op voorhand aankondigen’, zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van de Kamer Antwerpen-Waasland.
Bedrijvennetwerkdagen is een tweedaags netwerkevent dat ondernemers en bedrijven samenbrengt en op die manier ook businessopportuniteiten aanreikt en ondernemerschap stimuleert over alle sectoren heen.  Luc Luwel: ‘De klemtoon ligt op de regio Antwerpen-Waasland en we richten ons tot professionals uit het hoger management. Maar zowel de CEO , de hr-, productie- of salesmanager is welkom.’

Via presentatiestands en promotiecorners krijgen de ondernemers de kans om hun bedrijf op een atypische, boeiende of creatieve manier te presenteren aan collega-ondernemers, wat de vlotheid van contacten bevordert. ‘Met de Bedrijvennetwerkdagen willen we bewust buiten de lijntjes van de eigen sector kleuren’, onderstreept Luc Luwel. ‘Alleen zo kunnen er nieuwe synergiën en opportuniteiten ontstaan.’
Naast de netwerking voorziet Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland ook een boeiend inhoudelijk randprogramma. Voor de 1ste editie van de BEDRIJVENNETWERKDAGEN in 2021 rekent de organisatie alvast op 4.000 professionele bezoekers.

Meer info op https://antwerpen.bedrijvennetwerkdagen.be

 

Op de hoogte blijven van onze events?

 om uw mailvoorkeuren aan te passen

Contactpersonen

Maarten Cosijn

Commercieel Manager

Pieter Leuridan

Communicatiemanager

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende