Skip to main content
  • Nieuws
  • Een volledig nieuw opleidingsaanbod én 10% vroegboekkorting bij Voka - KvK Mechelen-Kempen

Een volledig nieuw opleidingsaanbod én 10% vroegboekkorting bij Voka - KvK Mechelen-Kempen

  • 19/12/2018

Wil je jezelf blijven uitdagen en blijven bijleren? Wil je jouw bedrijf continue verbeteren? Dan kan je rekenen op Voka  - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen! Dat blijkt uit het opleidingskalender voor komend voorjaar. Schrijf je je bovendien voor 26 januari in voor een opleiding? Dan geniet je van 10% vroegboekkorting!

Opleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of je nu net met ondernemen bent gestart, als ondernemer sterk inzet op groeien, professionaliseren, innoveren en internationaliseren, aan overname of verkoop van jouw bedrijf denkt of simpelweg andere ondernemers wil ontmoeten: op al jouw behoeften als ondernemer biedt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een passend antwoord.

Dat vertaalt zich komend voorjaar in een uitgebreid aanbod aan actua- en inspiratiesessies, korte opleidingen en labs, intensieve trajecten, themaevents, ... 

Bekijk het volledige opleidingsaanbod hier!

En hoewel de Kerstman nog niet in het land is, geven we bij Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen wel al cadeautjes weg: naast het nagelnieuwe opleidingsaanbod, schenken we jou ook 10% vroegboekkorting op de deelnameprijs van onze opleidingen. 

Schrijf je als Voka-lid voor 26 januari 2019 in voor één van onze opleidingen en geniet, naast de verlaagde deelnameprijs voor Voka-leden, ook nog van 10% korting op de deelnameprijs. Zo kan je ook in 2019 bij ons terecht voor een ruim en hedendaags opleidingsaanbod op maat van jouw bedrijfsrealiteit. 

Contactpersoon

Hanne Van Laer

Manager Levenslang Leren

Advertentie Vermant - mei