Skip to main content
  • Nieuws
  • Een oprecht #dankjewel voor 100.000 medewerkers

Een oprecht #dankjewel voor 100.000 medewerkers

  • 30/04/2019

Vorige week organiseerden we onze eigen Ronde van Vlaanderen om de medewerkers in onze ondernemingen persoonlijk te bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Elke dag versterken 3 miljoen medewerkers immers onze economie met hun dagelijkse inzet. Samen met onze ondernemingen zorgen ze zo voor welvaart en nieuwe jobs. Daarom hebben we aan 100.000 werknemers een welgemeende #dankjewel overgemaakt. 

  • Elke dag versterken 3 miljoen medewerkers onze economie met hun dagelijkse inzet.
  • De dagelijkse inzet van die Vlaamse medewerkers verdient een #dankjewel, vindt Voka.
  • Daarom hebben we vorige week 500 bedrijven bezocht en in totaal 100.000 medewerkers persoonlijk bedankt met een lekkere attentie.
  • Als we er samen voor gaan, kunnen we tot oplossingen komen, om het ook de komende jaren vooruit te doen gaan.

De dagelijkse inzet van de 3 miljoen Vlaamse medewerkers verdient een #dankjewel, vinden we. Daarom hebben we vorige week een bezoek gebracht aan ruim 500 bedrijven over heel Vlaanderen, goed voor 50.000 medewerkers. De werknemers kregen er wafels, appels en leuke bedankingskaartjes. Daarnaast organiseerden we ook bedankingen op bedrijventerreinen, 10 grote stations en andere publieke plaatsen om nog eens 50.000 medewerkers in de bloemetjes te zetten. 

#dankjewel

“Een koers win je enkel in ploeg: onze bedrijven en hun medewerkers hebben de voorbije jaren een indrukwekkend parcours gereden.”

Niko Demeester

Een koers win je enkel in ploeg: onze bedrijven en hun medewerkers hebben de voorbije jaren een indrukwekkend parcours gereden. Zo kwamen er sinds eind 2014 niet minder dan 146.000 jobs bij. We rekenen ook de komende jaren op deze flandriens. Want er komen grote uitdagingen op ons af. Denk maar aan de krapte op de arbeidsmarkt door de vergrijzing of de digitalisering. Maar als we er samen voor gaan, kunnen we tot oplossingen komen, om het ook de komende jaren vooruit te doen gaan.

De actie kreeg met www.dank-je-wel.be ook een eigen campagnewebsite, waarop we uitleggen waarom we #dankjewel zeggen. Daarin tonen we aan dat onze voorstellen voor de komende verkiezingen ook oplossingen bieden voor de problemen waar de Vlaamse werknemers wakker van liggen.

IMU - vzw Remant
IMU - vzw - Altez