Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Een kanteljaar, ook in positieve zin

Een kanteljaar, ook in positieve zin

  • 28/05/2021

Het jaar begon onder een bijzonder gunstig gesternte met een feestelijke editie van onze Vooruitblik in de pas gerenoveerde Handelsbeurs. De uitbundige publieksfoto’s van het event doen nu haast onwezenlijk aan. Niemand die toen kon vermoeden dat dit ons laatste grote fysieke event in meer dan een jaar zou zijn. Want amper een paar weken later ging het hele land op slot.

Ondernemers gingen in overlevingsmodus en moesten zichzelf heruitvinden. En de veerkracht die ze daarbij aan de dag hebben gelegd was de sokkel waar onze hele economie op rustte. Om die ondernemers te ondersteunen is onze Kamer het hele coronajaar onafgebroken actief gebleven, dwars door alle lockdowns heen. Met een onvoorstelbaar enthousiasme hebben al onze 59 medewerkers in amper enkele weken tijd de digitale omslag gemaakt. Het resultaat daarvan vindt u in dit jaarverslag, dat bulkt van de nieuwe projecten en straffe cijfers.

In de moeilijkste momenten hebben we het beste uit onze organisatie naar boven gehaald. In elk van onze drie pijlers - netwerking, dienstverlening en belangenbehartiging - zijn er een aantal initiatieven waar we met bijzonder veel trots op terugkijken Het jaar rond hebben we op vrijdag de grootste digitale netwerkvloer van het land georganiseerd, waarbij onze eigen medewerkers spontaal de rol van moderator opnamen. Honderden leden keken reikhalzend uit naar deze wekelijkse afspraak. Het leverde onze Kamer uiteindelijk de titel van grootste Zoom-gebruiker in de Benelux op.

Graag blikken we samen met u terug op het kanteljaar dat 2020 was. Zowel in digitale vorm als op papier gidsen we u door alle trajecten, initiatieven en digitale congressen die we op poten hebben gezet.

Samen met u gingen we online en bleven we de vinger aan de pols houden. Dit jaarverslag is een bedankt aan al onze ondernemers die het hele jaar veerkrachtig en met opgeheven hoofd bleven ondernemen. Bedankt dat we u mochten bijstaan en helpen uw doel te bereiken.

Blader hieronder naar hartenlust door ons jaarverslag of bekijk de digitale versie

Contactpersoon

Pieter Leuridan

Communicatiemanager

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering