Skip to main content
  • Nieuws
  • Een eigen groene oase wordt steeds belangrijker

Een eigen groene oase wordt steeds belangrijker

  • 03/09/2021

Sinds de coronacrisis hechten we weer meer belang aan een eigen groene oase met voldoende privacy. Lokale parken en natuurgebieden zijn perfect voor een ontspannende wandeling, maar na een lange dag thuiswerk willen we graag in onze eigen tuin ontspannen. “We hebben ook meer klanten die vragen naar een eigen moestuin. Hierin voorzien we dan een evenwichtige mix van groenten, fruit en kruiden”, vertelt tuinarchitect Piet Rietveld van Willy Reynders tuinarchitectuur. “Soms horen daar zelf enkele kippen bij die het keukenafval verwerken en lekkere eitjes leggen.”

Willy Reynders

“Voor anderen staat ontspanning dan weer gelijk aan gezellig samenkomen met vrienden en familie. Dat kan dan veilig in de eigen buitenruimte die we zo comfortabel mogelijk inrichten voor onze klanten. Hiervoor zien we dat zwembaden, zithoeken, barbecues en terrasoverkappingen fors aan populariteit winnen.”

Ook om voldoende privacy te creëren in de tuin, hebben de tuinarchitecten van Willy Reynders een gepaste oplossing. “Zo raden we onze klanten vaak aan om te werken met een haag. Dat kan zelfs een kant-en-klare haag zijn die meteen de juiste hoogte en lengte heeft. Een houten schutting of meerstammige struiken en bomen zijn ook ideaal om privacy te creëren. Wie een onderhoudsvrije schutting wil, kan eventueel kiezen voor schans- of gaaskorven.”

Contactpersoon

Ria Froidmont

Projectmedewerker communicatie & events

Artikel uit publicatie

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo