Skip to main content
  • Nieuws
  • Econotoer Aalst fietst langs bedrijven en industrieel erfgoed

Econotoer Aalst fietst langs bedrijven en industrieel erfgoed

  • 14/05/2018

Na meer dan geslaagde edities in Dendermonde en Wetteren-Wichelen zoekt de Econotoer op 3 juni het gezelschap op van ondernemend Aalst. Via een fijne fietstocht langs bedrijven van nu en waardevol industrieel erfgoed van toen.

Econotoer Aalst

 

Ondernemingen maken integraal deel uit van onze leefomgeving. Toch blijven zij voor veel mensen onbekend terrein. Met Econotoer Aalst springen wij de fiets op en verkennen actieve bedrijven en industrieel erfgoed. We vinden ze in het historische hart van de stad, langs de Dender en soms ook verweven in het mooiste landschap van Aalst.

Fiets naar ondernemende plekken in Aalst met de Econotoer

Deze derde uitgave van de Econotoer brengt ons op zondag 3 juni langs mooie landschappen, actieve bedrijven en economisch erfgoed in Aalst. Deelnemers kunnen vrij starten tussen 9.30 en 12.00 uur. Op de route (+/- 32 km) zetten zes bedrijven hun deuren open voor een woordje uitleg bij hun activiteiten en plannen: Tereos, Zero Emission Solutions, Van Praet, De Witte Beton, Gabriëls en Multiminds. Onderweg passeren de deelnemers ook heel wat historische plekken van economisch belang.

Iedereen is van harte welkom om de fietsroute te rijden. Deelnemen is bovendien volledig gratis! Econotoer is een prima gelegenheid voor een fitte en ontspannen, boeiende teambuilding voor bedrijven!

Voor meer info en voor inschrijvingen (verplicht!) kan u terecht op econotoer@voka.be of telefonisch op het nummer: 0497 52 28 07.

 

Lees alle praktische info in deze folder >>

 

Econotoer partners

Het antwoord zit in ons netwerk!

Eerstelijnsadvies voor uw bedrijf? Onze leden, partners en experts helpen u graag verder!

Stel uw vraag ViaVoka