Skip to main content

Ebema wint Limburgse HR Award

  • 01/12/2018

Blije gezichten bij Ebema, want hun HR beleid mag zich het beste van Limburg noemen. Het Zutendaals familiebedrijf ging vandaag tijdens het Feest van HRM van Voka-Kamer van Koophandel Limburg aan de haal met de hoofdprijs. De andere genomineerden waren AZ Vesalius, Dethier, Punch Powertrain en Vandersanden.

Ebema wint HR Award

Duidelijkheid en transparantie, dat zijn de twee punten waarop de winnaar enorm hoog scoorde. “Bij Ebema was het niet het management team dat het groeiproces voor de toekomst ging bepalen. Het volledige team ging rond de tafel zitten om te kijken hoe ze dit gingen realiseren. We vonden het dan ook heel sterk dat het personeel in die mate betrokken wordt bij het bepalen van het bedrijfsdoel,” zo klonk de motivering van de jury.

HR naar een nieuw niveau

Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka-KvK Limburg, benadrukt dat alle genomineerden zich winnaars mogen noemen. “Deze ondernemingen tillen hun HR-beleid naar een nieuw niveau. Bovendien kunnen ze andere bedrijven inspiratie bieden om hun personeelsbeleid uit te werken. Voka-KvK Limburg wil hier dan ook extra op inzetten. Denk maar aan ons netwerk HRM waar we een platform bouwen voor HR-verantwoordelijken om zo kennis, expertise en ervaringsuitwisseling omtrent Human Resource Management uit te wisselen.”

Feest van HRM

Naar jaarlijkse gewoonte nodigt Voka-KvK Limburg de Limburgse HR verantwoordelijken uit voor het Feest van HRM. Tijdens een gastronomische 4-gangenlunch in La Butte aux Bois (Lanaken) worden de HR verantwoordelijken verwend en in de bloemetjes gezet. Cabaretier Arnout Van Den Bossche zorgde voor een ludieke en inhoudelijke bijdrage.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo