Skip to main content
  • Nieuws
  • E-commerce-autoriteit bijt spits af van netwerkjaar

E-commerce-autoriteit bijt spits af van netwerkjaar

  • 25/09/2018

De Nederlandse e-commerce-specialist Jorij Abraham geeft op 2 oktober een exclusieve keynote voor de leden van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. De voormalige e-commerce-manager van Bijenkorf, TUI en Sanoma Media doet dat voor het netwerk e-commerce. Dat is één van de veertig netwerken waarbinnen ondernemers en professionals ervaringen kunnen uitwisselen.

E-commerce-autoriteit bijt spits af van netwerkjaar

Een bedrijf zonder een goede digitale strategie is zo goed als ten dode opgeschreven. Daarom richtte Voka - KvK Limburg het netwerk e-commerce op. Dat is een platform waar de leden leren, inspiratie opdoen en eigen ervaringen delen met anderen.

Voor de eerste sessie op 2 oktober strikte het netwerk een e-commerce-zwaargewicht. Jorij Abraham is de managing director van de E-commerce Foundation en professor in e-commerce aan de TIO universiteit in Amsterdam. In het verleden was hij e-commerce director bij Bijenkorf, TUI en Sanoma Media.  In het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’ kijkt Abraham naar het consumentengedrag in de nabije toekomst. Hij zal enkele concrete tips en alternatieven geven om bedrijven klaar te maken voor de volgende e-commerce-golf.

Digitale transformatie en strategie


 “Veel bedrijven onderschatten de kracht van e-commerce. terwijl 60% van de Belgische bevolking bij voorkeur online koopt”, vertelt Igor Corvers, de nieuwe voorzitter van het netwerk e-commerce. “Dit werkjaar focussen we op digitale transformatie en strategie. Met de hulp van vijf inspirerende sessies willen we discussie en inspiratie omzetten in praktijk.”

Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds inschrijven op: www.voka.be/limburg/inschrijvingnetwerken

Contactpersoon

Valerie Vanherle

Coördinator marketing & communicatie

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo