Skip to main content
  • Nieuws
  • Duizendtal ondernemers geniet van Tuinfeest in ZOO Antwerpen

Duizendtal ondernemers geniet van Tuinfeest in ZOO Antwerpen

  • 23/06/2018

De Antwerpse ZOO blijft een prachtige plek om telkens weer te ontdekken: dat heeft een duizendtal ondernemers, politici en uiteenlopende stakeholders van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland gisteravond weer mogen ervaren.

tuinfeest
Met een nocturnewandeling had het Tuinfeest van de Antwerps-Wase Kamer ook deze keer een erg gesmaakt extraatje in petto, naast de immer unieke sfeer om te netwerken en de smakelijke barbecuebuffetten.

Aan de vele aanwezigen bood die wandeling in het schemerdonker een aangename kennismaking met nieuwigheden zoals de mensapenvallei en de skywalk, het verheven wandelpad dat bezoekers een indrukwekkend 360°-zicht over de ZOO geeft.tuinfeest_2


"Het Tuinfeest van de Antwerps-Wase Kamer vormt voor veel ondernemers de perfecte start van de zomer. Het is het uitgelezen moment om nog eens volop te netwerken, te informeren naar elkaars plannen voor het najaar en elkaar een mooie vakantie toe te wensen”, geeft gedelegeerd bestuurder Luc Luwel van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland aan.

Contactpersoon

Katrijn De Lie

hr-manager

Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Welt white paper