Skip to main content
  • Nieuws
  • Doorstroming gewestwegen even moeilijker door herstellingen

Doorstroming gewestwegen even moeilijker door herstellingen

  • 03/04/2018

Op een aantal gewestwegen in de regio Mechelen laat het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) deze maand kleinschalige herstellingen uitvoeren aan het wegdek. Het gaat om werken op de N10 en N15 in Heist-op-den-Berg, de N15 in Putte, de N16 in Willebroek en de R6 en N1 in Mechelen. Het verkeer kan tijdens de werken steeds blijven passeren. Op de meeste locaties kan dat door het invoeren van beurtelings verkeer over één rijstrook met tijdelijke verkeerslichten.

werfinfoOp de N15 in Putte worden tussen 4 en 16 april verschillende lokale asfaltherstellingen uitgevoerd tussen Peulis en het centrum van Putte.
 
In de Boudewijnlaan (N15) in Heist-op-den-Berg wordt ter hoogte van de zijstraat Oude Gendarmeriestraat een betonplaat hersteld in de richting van Booischot. Deze werken starten op maandag 9 april na de ochtendspits en zullen op maandag 16 april voor de ochtendspits afgerond zijn. 
 
In de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg wordt ter hoogte van het Moretuskasteel een asfaltherstelling uitgevoerd in de richting van Lier. Deze werken duren één dag en zullen plaatsvinden in de periode tussen 9 en 13 april. 
 
In de Koning Boudewijnlaan (N16) in Willebroek worden er in de richting van Mechelen twee lokale herstellingen aan het betonnen wegdek uitgevoerd. De eerste zone bevindt zich net voorbij het complex Willebroek-Zuid (nr. 6) van de A12, de tweede zone bevindt zich net voorbij de afslagstrook van de Heistraat richting Leest. Deze werken starten op vrijdagavond 13 april en zullen voor de ochtendspits van maandag 16 april afgerond zijn.
 
In de Westmeerbeeksteenweg (N15) in Heist-op-den-Berg wordt in de buurt van het kruispunt met de IJzerenweg een voeg in het wegdek vernieuwd. Deze werken starten op maandag 16 april en duren tot en met donderdag 19 april. 

In de Postzegellaan (N1) in Mechelen wordt ter hoogte van de brug over de vaart een asfaltherstelling uitgevoerd in de richting van het station. De werken duren één dag en zullen plaatsvinden in de periode tussen 16 en 22 april.
 
Op de R6 in Mechelen wordt voorbij het kruispunt met de Antwerpsesteenweg (N1) een betonherstelling uitgevoerd in de richting van de E19. Deze werken starten op vrijdag 27 april na de ochtendspits en zullen op woensdag 2 mei afgerond worden. Ter hoogte van de werfzone wordt 1 rijstrook ingenomen, het verkeer kan steeds passeren over de andere rijstrook.

Aangezien sommige werken niet kunnen plaatsvinden bij regen of lage temperaturen, bestaat wel steeds een kans dat nog van de planning wordt afgeweken.

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei