Skip to main content
  • Nieuws
  • Dit zijn de genomineerden voor persprijs en Comma’s

Dit zijn de genomineerden voor persprijs en Comma’s

  • 16/03/2018

Op 22 maart 2018 organiseren Voka – KvK Limburg en PXL Hogeschool de derde editie van Comm’ af. Het is een dag die volledig in het teken van Communicatie en Marketing staat. Ook de persprijs en de Comma’s (Communicatie Awards) worden uitgereikt. Hieronder vindt u de genomineerden.
 

persprijs

De persprijs: Deze wordt sinds 1997 toegekend aan de Limburgse onderneming of organisatie die het beste communiceert met de pers. Vorig jaar won Corda Campus. Ook dit jaar bestond de jury uit voorzitter Dominiek Claes (Het Belang van Limburg), Kurt Meers (Made in Limburg), Dirk Reynders (Radio 2 Limburg), Dirk Billion (TVLimburg), Anneleen Jacobs (Netwerk communicatie) en Johan Grauwels (Voka – KvK Limburg).

De genomineerden zijn Bioracer, Gutami Solar, Vangrootloon.

Comma's

Voka – KvK Limburg en PXL Hogeschool selecteerden ook de genomineerden voor de overige Comma’s. Samen vroegen ze aan communicatiebureaus  en –verantwoordelijken welke bedrijven en campagnes hen zijn opgevallen in 2017. Een jury onder leiding van Herve Van de Weyer (Opleidingshoofd Communicatiemanagement PXL) selecteerde de drie beste per categorie. Hieronder de genomineerden:

-             Advertentie van het jaar: de drie genomineerden zijn Bokrijk, Quartier Bleu, Syntra Limburg.

-             Radiospot van het jaar: de drie genomineerden zijn Het Poetsbureau, Pelckmans, Unleashed.

-             TV-spot van het jaar:  de drie genomineerden zijn Pleegzorg Limburg, Sarah Mo, Stad Genk.

-             Sociale media-campagne van het jaar: de drie genomineerden zijn ASAP, Jessa Ziekenhuis, UCLL & Pukkelpop.

De persjury bepaalt de winnaar van de persprijs, de andere drie winnaars worden door het aanwezige publiek tijdens de dag zelf door middel van een stemming aangeduid.

Topsprekers

Alle prijzen worden uitgereikt tijdens Comm’af (de vroegere dag van marketing en communicatie) op 22 maart 2018 in de Versuz in Hasselt. Dit jaar strikte de organisatie heel wat topsprekers met Christian Van Thillo (De Persgroep), Jens Mortier (Mortierbrigade), Philip Cracco (Jobfixers), Pieter Jan Valgaeren (docent mediarecht).

Het volledige programma vind je op www.voka.be/limburg/commaf.