Skip to main content
  • Nieuws
  • Dit zijn de genomineerden voor de Comma’s

Dit zijn de genomineerden voor de Comma’s

  • 12/03/2019

Donderdag organiseren Voka – Kamer van Koophandel Limburg en Hogeschool PXL het Limburgse congres voor marketing- en communicatieprofessionals onder de titel “Communiquoi?”. In Het Xpand in Beringen kiest het publiek drie winnaars voor de Comma’s. De negen genomineerden voor de Limburgse communicatie-awards werden zopas bekendgemaakt.  

communiquoi
De Limburgse communicatie- en
marketingprofessionals verzamelen op 'Communiquoi?'.

'Communiquoi?' verzamelt de Limburgse communicatie- en marketingprofessionals voor een inspirerende dag met interessante keynotes, break-out-sessies en véél prijzen. De winnaar van de Persprijs mag er een bos bloemen in de lucht steken, maar er zijn ook ruikers voor de winnaars van de Comma’s. Het publiek duidt de dag zelf de winnaars aan via een stemming.

De organisatie vroeg aan communicatiebureaus  en -verantwoordelijken welke bedrijven en campagnes opvielen in 2018. Een jury onder leiding van Hervé Van de Weyer (Opleidingshoofd Communicatiemanagement PXL) selecteerde de drie beste per categorie. 

De genomineerden (in alfabetische volgorde):

  • Advertentie van het jaar: de drie genomineerden zijn De Vlaamse Waterweg, Limburg.net, Shoppen in Genk.
     
  • TV-spot van het jaar:  de drie genomineerden zijn Unleashed (Mobile Vikings), Stad Bilzen, Gallo Romeins Museum.
     
  • Sociale media-campagne van het jaar: de drie genomineerden zijn Belgische Fruitveiling, Pami, Kolmont Woonprojecten. 

Keynotes en break-outs

Communiquoi pakt dit jaar uit met een keynote van de vooraanstaande marcom-veteranen Guillaume Van der Stighelen en Jan Callebaut. Ook journalist Tim Verheyden doet zijn onthullend Facebook-onderzoek uit de doeken. De aanwezigen worden verder uitgedaagd in vier break-out-sessies met ervaren marcom-specialisten. 

Het volledige programma vind je hier.