Skip to main content
  • Nieuws
  • Deze twee 'vokatures' worden misschien jouw volgende uitdaging...

Deze twee 'vokatures' worden misschien jouw volgende uitdaging...

  • 16/09/2020

Wij zoeken twee straffe collega's om onze organisatie te ondersteunen! Ben jij de persoon die wij zoeken? Ontdek dan snel onze vacatures coördinator ledencontacten en coördinator marketing & communicatie.

Maak jij binnenkort deel uit van dit team?
Maak jij binnenkort deel uit van dit team?


Voka vertegenwoordigt meer dan 18.000 ondernemingen, goed voor meer dan 65% procent van de private werkgelegenheid in Vlaanderen en Brussel. 18.000 ondernemingen, dat zijn 18.000 verhalen van mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun zaak en die zorgen voor zo’n 70% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.

Ondertussen telt onze Kamer 68 collega’s, allemaal met een hart voor ondernemen. Je komt terecht in een jong, dynamisch team waar je jouw creatieve ei kwijt kan. Wil jij deel uit maken van een organisatie met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan snel via sollicitaties.limburg@voka.be.

Ontdek de twee vacatures hier!

Coördinator ledencontacten

Als coördinator ledencontacten ben jij de onmisbare schakel tussen het sales- & communicatieteam. Je coördineert alle commerciële acties en contacten naar nieuwe en bestaande leden. Daarbovenop zorg je voor opvolging en coördinatie van al deze acties.

Ben jij een organisatietalent en krijg je de kick bij het behalen van resultaten? Klik dan hier voor meer info en solliciteer vandaag nog!

Coördinator marketing & communicatie?

Je bent een onderdeel van het team dat alle interne communicatie en externe communicatie (van pers tot sales en marketing) vorm geeft ter ondersteuning van alle collega’s. Je beheert projecten van A tot Z, waaronder ook het marketingplan.

Heb je een vlotte pen en hebben de media geen geheimen voor jou? Klik hier voor meer info en solliciteer vandaag nog!

Nog vragen? Aarzel niet om onze collega's te contacteren!

Ellen Requilé

Office manager

HR

Full bio of Ellen Requilé

Jessica Bortels

Projectmedewerker backoffice

Full bio of Jessica Bortels

Contactpersonen

Ellen Requilé

Office manager

HR

Jessica Bortels

Projectmedewerker backoffice