Skip to main content
  • Nieuws
  • Deze drie vokatures liggen op jou te wachten...

Deze drie vokatures liggen op jou te wachten...

  • 13/01/2020

Onze Kamer groeit! Daarom stellen we je met trots drie openstaande vacatures voor; verantwoordelijke business intelligence, adviseur eigenaars-ondernemers en adviseur duurzaam ondernemen.

Voka vertegenwoordigt meer dan 18.000 ondernemingen, goed voor meer dan 65% van de private werkgelegenheid in Vlaanderen en Brussel. 18.000 ondernemingen, dat zijn 18.000 verhalen van mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun zaak en die zorgen voor zo’n 70% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.

Ondertussen telt onze Kamer 68 collega’s, allemaal met een hart voor ondernemen. Je komt terecht in een jong, dynamisch team waar je jouw creatieve ei kwijt kan. Wil jij deel uit maken van een organisatie met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan snel via sollicitaties.limburg@voka.be.

Verantwoordelijke business intelligence

Jij bent gebeten door data analyse en een goede kennis van CRM! Als verantwoordelijke business intelligence speel jij een cruciale rol in het beheer en gebruik van onze klantengegevens ter ondersteuning van de verschillende clusters. Je bent dé persoon die nadenkt over hoe BI een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. Power BI heeft dan ook geen geheimen voor jou.

Klik hier voor de volledige vacature en solliciteer online!

Adviseur eigenaars-ondernemers

Jij adviseert eigenaars-ondernemers en familiale ondernemingen inzake problemen waarmee zij geconfronteerd worden. Je bent als het ware hun klankbord! Verder werk je mee aan opleidingstrajecten specifiek voor eigenaars-ondernemers. Je bent ook verantwoordelijk voor de financiële en administratieve opvolging hiervan. Je bent commercieel ingesteld en weet als geen ander eigenaars-ondernemers te overtuigen van het belang van onze trajecten.

Klik hier voor de volledige vacature en solliciteer online!

Adviseur duurzaam ondernemen

Jij hebt een hart voor duurzaam ondernemerschap! Je analyseert de situatie van onze leden-ondernemingen en coacht hen op gebied van duurzaam ondernemen. Jij bent de coördinator van ons project Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Je bouwt je netwerk bij Limburgse ondernemers, organisaties en verschillende overheden verder uit.

Klik hier voor de volledige vacature en solliciteer online!

Laat je overtuigen door onze collega's...

Contactpersoon

Ellen Requilé

Office manager

HR