Skip to main content
  • Nieuws
  • Deze Bedrijvig Limburg-artikels mag je niet missen!

Deze Bedrijvig Limburg-artikels mag je niet missen!

  • 02/11/2017

Het nieuwe nummer van Bedrijvig Limburg ligt in je brievenbus. Wij vatten alvast even samen welke artikels je zeker niet mag missen! 

De nieuwe editie van Bedrijvig Limburg staat weer boordevol interessante ondernemersverhalen. Klik op de linken en lees de artikels online! 

starter id kijkerStarter in de kijker: Firewolf Studios 

Stijn Mommen en Frank Van Geirt bouwen computerspellen die de wereld verbeteren. Maar ook voor marketeers zijn er mogelijkheden met advergames... Lees het hier! 

Bruto gemeentelijk product: Luc Heylands en Hans Schreurs

Deze week zijn de Voka-ambassadeurs van Nieuwerkerken en Opglabbeek aan het woord. "De gemeente telt ongeveer 10.000 inwoners, terwijl alle bedrijven samen aan meer dan 5.000 mensen werk bieden", is één van de  opmerkelijke uitspraken. Ontdek hier waar dat het geval is. 

voka gaat vreemdVoka gaat vreemd

Heb jij een vraag over export naar het buitenland? Dan kan je vanaf nu steunen op de kennis van de internationale ambassadeurs die Voka - KvK Limburg voor ieder Europees land aanstelde. Ontdek hier de 23 ondernemers.

Exportprijs

Onlangs werd de Limburgse Exportprijs uitgereikt. Winnaars AR Metallizing, Tribú en IndigoCare vertellen waarom export zo belangrijk is voor business. Er is zelfs één onderneming dat 93% van haar omzet haalt uit export. Ontdek hier de onderneming. 

favosDe favorieten van... 

Iedere maand zetten we de interesses van enkele leden in de kijker. Ontdek hier de vier ondernemers. 

Digidag: Cr3do en Mathieu Gijbels 

Op 22 november kan je weer volop inspiratie opdoen tijdens de Digidag. Naast een keynote van Wim Vanhaverbeke stellen we ook drie starters voor die een innovatieve samenwerking aangaan met een gevestigde waarde. Vorig jaar was dat het geval voor Cr3do en Mathieu Gijbels. Ontdek hier hoe dat verliep.