Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen

  • 18/06/2019

deSter (Hoogstraten) is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Kempen Noord vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven strijden om de Prijs Ondernemen, op 26 september. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka.

deSter is een producent van plastic en is gevestigd in Hoogstraten. In elk McDonalds-restaurant in Europa liggen plastic messen, vorken, bekers en borden van deSter. Dat zijn zo’n 300 miljoen stuks per jaar. Doet dan ze ook voor de grootste luchtvaartmaatschappijen. “Als je een vliegtuig omdraait, dan is alles wat naar beneden valt – buiten de crew - door ons gemaakt”, zegt Van de Perre. “Als producent van plastic zetten we nu heel hard in op duurzaamheid. deSter wil tegen 2021 enkel nog volledig recycleerbare producten maken.”

Naar de finale
Voor de Prijs Ondernemen zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het concept dit jaar op z'n kop. Negen winnaars worden - in hun eigen bedrijf - compleet verrast. De zaakvoerders weten van niets. Ze denken dat ze een interview krijgen voor het magazine Ondernemers, maar ze worden verrast met een award.

Sinds maandag 10 juni en nog tot met donderdag 20 juni maakt Voka via de social media-kanalen elke werkdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Vanaf 20 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen op onze Voka-website. Die stemronde loopt tot 6 september 2019. 

Jouw stem is belangrijker dan ooit. Want je kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Voor een jury met experten strijden ze dan voor de grote Prijs Ondernemen 2019. Die zal Voka - KvK Mechelen-Kempen op donderdag 26 september uitreiken in Alta Ripa.

deSter2

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenbehartiging & woordvoerder