Skip to main content

De zomer bij Voka Mechelen-Kempen

  • 25/06/2018

Swings en Drinks op teambuilding Mechelen-Kempen

Clubs, holes, swings en drinks, escape rooms en braindstormsessies. Het is een korte samenvatting van de teambuilding van de collega’s van Voka – KvK Mechelen-Kempen op vrijdag 22 juni. We wTeambuildingeten het nu zeker: je kent je collega pas écht na een dagje teambuilding.

Een veertigtal collega’s werden ’s morgens in De Gouden Kooi in Mechelen verwacht. Het doel: in minder dan zestig minuten ontsnappen uit een escape room, vol met raadsels, hangsloten en verborgen ruimtes. Een prima oefening om de samenwerking met collega’s te testen. In de voormiddag stond er ook een braindstormsessie en strategische oefening op het programma. De bedoeling: nadenken over de normen en waarden van onze organisatie, en nagaan waar onze unique selling points liggen. Op die manier kan de werking van de Kamer de komende periode nog verder worden geoptimaliseerd.

De namiddag stond in het teken van holes en swings en een lekkere bbq. De locatie: golfclub De Wijnvelde in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Het abc van de golfsport werd er uitgelegd en wie wilde kon zijn eigen swing perfectioneren. Een meer dan geslaagde dag voor het hele Voka-team.

Maak kennis met Tamara Broos, onze nieuwe hoofdredacteur Tamara Broos, hoofdredacteur Voka Mechelen-Kempen

Tamara Broos versterkt sinds kort het team van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze gaat aan de slag als hoofdredacteur Ondernemers. Met nog vijf openstaande vacatures, zal ook in de toekomst het team verder uitbreiden.

Maak kennis met Tamara en onze andere vacatures.

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenbehartiging & woordvoerder

Advertentie Vermant - mei