Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • De Dag van de Management Assistent lokt 70 aanwezigen

De Dag van de Management Assistent lokt 70 aanwezigen

  • 09/12/2019

De Dag van de Management Assistent was ook dit jaar een schot in de roos! Na drie begeesterende workshops werden de aanwezigen getrakteerd op een inspirerende afsluiter van The Royal Improphonic Orchestra & Theatre. Wat een leerrijke en fijne ontmoetingsdag!

De aanwezigen leerden onder meer hoe ze hun stem als hefboom kunnen inzetten, hoe een evenwichtige m/v balans te bereiken binnen de organisatie en hoe ze aan de hand van bestaande tools professionele communicatie kunnen maken.

De aanwezigen konden kiezen uit drie verschillende workshops:

Laat uw stem spreken!
“Laat me uw stem horen en ik zeg u wie u bent. Uw stem is immers de luidspreker van uw ziel.”

Tijdens deze sessie leerden de aanwezigen meer over de mogelijkheden van hun stem in persoonlijke communicatie. Ze ontwikkellen zo bewustzijn bij het spreken, zodat ze meer gehoord worden en hun impact toeneemt. Vanuit praktische oefeningen gingen ze aan de slag met druk en ademhaling, resonantie en het lichaam als klankkast. Elk thema werd theoretisch onderbouwd.

Katrien Van Geystelen, Sparklin’ voice

Mannen en vrouwen, hoe werkt dat samen?

Mannen en vrouwen verschillen wel degelijk. Of beter, er bestaat echt zoiets als een masculiene manier van leidinggeven en een feminiene. Dit resulteert bijgevolg in andere manieren van communiceren.

Hoe kunnen mannen en vrouwen op complementaire wijze samenwerken? She & Company heeft een down-to-earth vertaling gemaakt van de verschillen om zo een evenwichtige m/v-balans te creëren. In deze sessie kregen de aanwezigen de knowhow en de tips & tricks die relevant zijn voor een optimale samenwerking tussen hen en de leidinggevende(n).

Tamara Lenaerts, She & Company

Maak uw eigen professionele communicatie


Photoshop, Illustrator, InDesign… U hebt vast al gehoord van deze programma’s waarmee bedrijven hun communicatie in een leuk jasje kunnen steken. Jammer genoeg zijn die vaak duur, te gespecialiseerd en minder gebruiksvriendelijk.

Gelukkig kan u met Word en PowerPoint ook kwalitatieve documenten maken. Op het eerste zicht lijken deze programma’s niet meteen creatieve tools. Maar aan de hand van de tips & tricks die de aanwezigen tijdens deze workshop kregen, werden ze in geen tijd een vindingrijke creatieve duizendpoot.

Catena Company

Laat u verrassen!


The Royal Improphonic Orchestra and Theatre (RIOT) bracht een unieke voorstelling. Een topcast van Vlaanderens beste improvisatoren en twee topmuzikanten zorgden voor een memorabele show. Met de ingrediënten die het publiek aanreikte, kookten zij een smakelijk meergangenmenu. Het resultaat? Scènes met veel humor, spanning, ontroering, gegniffel, herkenbaarheid én een pak muziek, gebaseerd op hun suggesties over dagelijkse avonturen, stiekem dubbelleven, kinderdromen of grote wensen. De aanwezigen verlieten de zaal met een brede glimlach.

Bekijk hieronder de foto's van deze spetterende dag

 

Powered by flickr embed.

Contactpersoon

Eva Luyten

adviseur events & netwerkactiviteiten

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering