Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • “Dankzij MBA Highlights til ik zowel mijn persoonlijke groei als die van de onderneming naar een hoger niveau.”

“Dankzij MBA Highlights til ik zowel mijn persoonlijke groei als die van de onderneming naar een hoger niveau.”

  • 05/11/2021

In vijf 2-daagsen het beste van bestaande MBA-programma’s clusteren. Dat is het doel van de MBA Highlights van Voka – KvK Limburg. Deelnemers aan dit intensieve traject zijn razend enthousiast over de brede en praktische insteek van het programma én de kans om te netwerken met collega’s uit andere sectoren. Een van die deelnemers is Tom Ketels, commercieel directeur bij het maatwerkbedrijf Bewel.

Tom Ketels

Als commercieel directeur heeft Tom Ketels de handen meer dan vol om alle sales- en marketingactiviteiten van de groep te superviseren en mee in goede banen te leiden. Samen met een gedreven team van accountmanagers gaat hij niet alleen op zoek naar nieuwe klanten en projecten, maar onderneemt hij ook de nodige actie om bestaande klanten aan boord te houden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een vlotte en correcte externe communicatie.

Tom: “Ondanks mijn drukke agenda wil ik steeds voldoende tijd vrijmaken om nieuwe kennis te verwerven, zodat zowel ikzelf als de collega’s rondom mij professioneel blijven groeien. Levenslang leren is momenteel erg in, maar bij Bewel zijn we hier al langer mee bezig. Als directie moeten we hier trouwens het goede voorbeeld geven. Tijdens een online infomoment over de MBA Highlights van Voka – KvK Limburg werd ik overtuigd over de meerwaarde van dit traject. Strategie en leiderschap zijn thema’s die me sowieso enorm aanspreken. Omdat ik mijn kennis over diverse strategische thema’s op een compacte en efficiënte manier kon bijspijkeren, schreef ik me in voor de MBA Highlights.”

Gepassioneerde sprekers uit de praktijk

Tom heeft al enkele modules van dit traject achter de rug. Hij is erg lovend over de inhoud ervan en de manier waarop de leerstof gedoceerd wordt. “Sales, marketing, finance en hr zijn thema’s die de afgelopen decennia enorm geëvolueerd zijn. Ik vind het superbelangrijk om mijn bestaande kennis te updaten en via een ‘reality check’ af te toetsen aan wat vandaag actueel is. Ik ben erg enthousiast over hoe de verschillende thema’s gepresenteerd worden. De docenten hebben een enorme expertise en praktijkervaring en delen die vol passie met de deelnemersgroep. Dit werkt erg aanstekelijk.”

Benieuwd naar meer? In december lees je het volledig interview met Tom Ketels in Bedrijvig Limburg.

Altijd al gedroomd van een MBA?

In samenwerking met Solvay Brussels School of Economics and Management organiseert Voka – KvK Limburg de opleidingsreeks MBA Highlights. Dit traject biedt het beste van de bestaande MBA-programma's, met als doel jouw bedrijf op een duurzame groei te helpen groeien.

Met de MBA Highlights krijg je een duidelijk helikopterzicht van jouw hele onderneming! In twaalf sessies ontdek je de belangrijkste aspecten van strategie, marketing, finance, sales en hr.

Meer info: www.voka.be/activiteiten/mba-highlights-2022

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent