Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Creatieve battle als sollicitatie

  • 04/12/2019

Een stevig fort bouwen met klasseermappen, de hoogste toren stapelen of ontsnappen uit een knoop: via concrete team-opdrachten konden 10 werkzoekenden maandag hun sterkste kant laten zien aan Altrad en Aertssen, twee van onze Welt-alumni.

Welt, het gratis lerend netwerk en hr-coachingstraject van de Kamer, organiseerde samen met Levanto, Stad Sint-Niklaas en VDAB Sint-Niklaas het allereerste talentenspel. En met succes, want maar liefst negen kandidaten mogen op een vervolgafspraak rekenen bij één van de bedrijven.

De Wase arbeidsmarkt een beetje duurzamer maken; een ambitieus doel. Samen met gedreven partners zoals de stad Sint-Niklaas, VDAB, het Welzijnshuis St-Gillis-Waas en SBS SkillbuilderS, maakten we van 't Bau-huis eventjes 't Wervings-huis.

Dit jaar vond de pilooteditie van het talentenspel plaats. De enthousiaste reacties van Altrad en Aertssen doen ons dromen van een grotere editie volgend jaar. Heb jij interesse om je kandidaten eens spelenderwijs aan de tand te voelen of wil je weten wat Welt voor uw bedrijf kan betekenen? Geef een seintje via welt.aw@voka.be. Zo blijf je ook op de hoogte van het talentenspel 2020.

De foto's van het sollicitatiespel dat Levanto bedacht, vind je hieronder.

 

 

Powered by flickr embed.

Contactpersonen

Emma Cottenie

adviseur inclusie en communicatie

Kris Vanherpe

Welt-Coordinator

Nyota Mweze

Welt-coördinator