Skip to main content
  • Nieuws
  • Connects: gratis internationaal matchmaking platform

Connects: gratis internationaal matchmaking platform

  • 31/07/2019

Bij Voka werken we elke dag om u te helpen uw netwerk te ontwikkelen en uw zichtbaarheid in de zakenwereld in België en in het buitenland te vergroten. Vandaag lanceren we een dienst waarmee u uw netwerk binnen Europa en de rest van de wereld kunt uitbreiden, op een nog eenvoudigere manier, met 'Connects'. 

Connects is een online platform waarmee u direct in contact kunt komen met leden van verschillende kamers van koophandel wereldwijd. 

Het platform is alleen bedoeld voor leden van de kamers van koophandel, dus het bestaan van elk bedrijf op het platform wordt geverifieerd. Voor u, als Voka-lid, is dit platform gratis!

Connects biedt u het volgende:

  1. Permanente communicatie met leden van kamers van koophandel wereldwijd.
  2. Persoonlijke ondersteuning van uw Voka contactpersoon en de moderators van alle andere kamers om u te helpen in contact te komen met andere bedrijven.
  3. Het vinden of plaatsen van zakelijke opportuniteiten, zichtbaar voor alle leden en gedeeld op de sociale netwerken van het platform

Ben je Voka-lid én internationaal actief met je bedrijf en heb je nog geen persoonlijke e-mail ontvangen met activatielink? 

Aarzel dan niet en surf naar https://www.connects.world  en maak jouw account aan! 

Connects website

Graag een woordje uitleg?

Elke dinsdag kan je een gratis online training over het platform volgen om 11.00 u. via deze link.

In samenwerking met

ConnectsVoka mechelen kempen

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Advertentie Vermant - mei