Skip to main content
  • Nieuws
  • COLLEGA'S IN DE KIJKER - An Spooren & Els Van Dyck

COLLEGA'S IN DE KIJKER - An Spooren & Els Van Dyck

  • 24/02/2020

In de Antwerps-Wase Kamer zit veel muziek en dat mag heel letterlijk worden genomen. Want met An Spooren en Els Van Dyck zijn er twee collega’s die onlangs op bijzondere manier van zich hebben laten horen. 

Plato-coördinator An Spooren maakte in december en januari trouw deel uit van het 500-koppig pop-upkoor dat Bart Peeters begeleidde tijdens zijn 15 uitverkochte optredens in de Antwerpse Lotto Arena. Medio mei mag An daar trouwens nog eens vijfmaal het podium op, voor de laatste optredens in deze Bart Peeters Deluxe-concertreeks. An traint haar stem intussen al 12 jaar als lid van gospelkoor White Coffee uit Ekeren-Donk.

Het zangtalent van commercieel assistente Els Van Dyck was eveneens in december en januari dan weer te bewonderen in de musical Wonderland. Zij maakte deel uit van het koor dat de Vlaamse musicalsterren Hans Peter Janssens en Anne Mie Gils vocaal bijstond bij dit kerstconcert in de Antwerpse Carolus Borromeuskerk. Ook voor Els was dit allerminst haar podiumdebuut. In het verleden maakte ze als achtergrondzangeres regelmatig deel uit van pop- en rockbands en zong ze ook al bij verschillende koren.

An en Els
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Welt white paper
Gosselin