Skip to main content

Collega in de kijker: Jana Steurs

  • 26/04/2019

Jana Steurs, versterkt sinds kort het team van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze gaat aan de slag als internal sales medewerker. Met de #dankjewel-actie van Voka, kreeg ze meteen haar vuurdoop en overtuigde ze onze lokale bedrijven om deel te nemen.

De 23-jarige Jana is afkomstig uit het pittoreske Kempische dorpje Herentals en studeerde bedrijfsmanagement, met een specialisatie in marketing. In de Kamer ondersteunt ze haar collega’s om hun projecten nog meer in de kijker te zetten. Hoe ze dat doet? Met een grote portie enthousiasme! En dat is niet overdreven… bij haar introductie aan de collega’s is Jana erin geslaagd om iedereen van zijn stoel te krijgen en aan het dansen te brengen.
 
Op korte termijn, ontplooide Jana zich tot een flexibele duizendpoot die van alle markten thuis is. Ze komt dagelijks met heel wat verschillende projecten in contact: de KamerAcademie, Plato, Welt, …  en slaagt erin om leden en prospecten met haar enthousiasme en gedrevenheid te overtuigen van onze activiteiten en om mee op de Voka-kar te springen. Volgens haar geen zware opgave, want zo zegt ze zelf: ‘Alles wat Voka te bieden heeft, kan interessant zijn voor bedrijven en hun werknemers. Dat vertaal ik graag ik mijn gesprekken met onze leden!’.

Jana Steurs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén van de eerste projecten waar Jana haar tanden in zette, was onze eigen #dankjewel-actie. ‘Elke werknemer verdient een dikke pluim voor zijn werk. Het was voor mij vanzelfsprekend dat we zoveel mogelijk werknemers moesten bereiken’, zo zegt ze. Via haar mails en tal van telefoontjes konden we als regio met trots meer dan 11.000 keer #dankjewel zeggen. Zelf kijkt ze terug op een geslaagde campagne: ‘De economie groeit en bloeit dankzij de inzet van alle werknemers en dat moeten wij als werkgeversorganisatie erkennen, kortom een succesvol initiatief!” Met de lijfspreuk “The key to success is to start before you are ready”, kan het alvast met toekomstige projecten niet misgaan!

Op zonnige dagen trekt ze graag haar wandelschoenen aan en sinds kort is ze ook in de ban van tuinieren. De kippen heeft ze sinds kort al, de volgende stap is een kruidentuin. 

Contactpersoon

Tine Horsten

Directeur Ondernemingsrelaties

Advertentie Vermant - mei