Skip to main content
  • Nieuws
  • Collega in de kijker: Birgitt Van Beckhoven

Collega in de kijker: Birgitt Van Beckhoven

  • 30/09/2019

26 oktober heeft onze Kamer wat te vieren: Birgitt Van Beckhoven, “Bie” voor de vrienden, viert binnenkort haar 30-jarig jubileum bij de Kamer. Deze administratieve duizendpoot is verantwoordelijk voor de afgifte van certificaten voor oorsprong en ATA Carnets, Globalsign en de verwerking van inschrijvingen. Ook de komende jaren wil ze zich vol overtuiging blijven inzetten zo zegt ze zelf: ‘Ik ben erg gemotiveerd om op dit elan verder te gaan”.

Birgitt woont in Mol en is gehuwd met Johan Verheyen. Deze trotse mama van 25-jarige dochter Charlotte startte haar carrière in 1989 bij ‘Export Kempen’, een subsidieproject van de Kamer van Koophandel. Na de integratie van het project binnen de Kamer van Koophandel Kempen, voelde ze zich meteen thuis omdat ze heel wat van de Kamermedewerkers al kende. Vandaag is ze verantwoordelijk voor de afgifte van exportdocumenten, Globalsign en de inschrijvingen van enkele van onze grote events: VokaMatch, De Prijs Ondernemen, Réveillon, ...

Waarom Birgitt zo graag bij de Kamer werkt?

De toffe sfeer, zo zegt ze zelf: “Ik vind het contact met de 'naaste' collega’s heel belangrijk. Naast hard werken, lachen we ook heel wat af en zijn we allemaal bereid om mekaar te helpen waar kan. Dit is een belangrijke drijfveer voor mij om er elke dag weer tegenaan te gaan. Tijdens De Prijs Ondernemen samen de gekste poses proberen in de photobooth, dat moet kunnen ?."

Bovendien blijft de Kamer haar uitdagen. “Veranderingen, nieuwe collega’s, digitalisering (Digichambers, nieuw aankoopplatform), …  Je moet nu eenmaal mee om bij te blijven. Dat maakt dat het ook boeiend blijft!”, zo zegt ze. 

Wil je Birgitt buiten Voka treffen?

Als ze haar vrije tijd niet met haar gezin spendeert, kan je haar vinden in haar moestuin. Koken, met al die zelf gekweekte groenten, wandelen met hond Bowie en lezen, vindt ze ook geweldig. 
 

Contactpersoon

Birgitt Van Beckhoven

Senior administratief medewerker exportloket

Advertentie Vermant - mei