Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Charter-deelnemer Harzé genomineerd voor CSR Professional of the Year
HildeHanselaerHarzé
  • 20/01/2017

Charter-deelnemer Harzé genomineerd voor CSR Professional of the Year

Deelnemen aan het Charter Duurzaam Ondernemen dat Voka – Kamer van Koophandel Mechelen jaarlijks organiseert en begeleidt, blijft vaak niet onopgemerkt. Dat ervaart ook de firma Harzé J. - Van Est Oude Metalen uit Herentals, dat genomineerd is in de verkiezing CSR Professional of the Year 2016 in de categorie kmo. Stemmen kan nog tot 7 februari.

De verkiezing CSR Professional of the Year wordt georganiseerd door Time4Society en is dit jaar aan de tweede editie toe. Ze bekroont jaarlijks een professional met een hart voor maatschappelijk verantwoord ondernemen van zowel een groot bedrijf als een kmo.

Harzé
Hilde Hanselaer van Harzé J. - Van Est. 


Na verscheidene selectierondes behoort afgevaardigd bestuurder Hilde Hanselaer van Harzé – Van Est Oude Metalen nog steeds tot het kransje kanshebbers op de titel in de categorie kmo. Onder meer als deelnemer aan het charterproject Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zette het bedrijf de jongste jaren op dit vlak mooie resultaten neer. Van het Fonds Ivens-Boons, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, kreeg het ook heel wat lof voor een project ter ondersteuning van een door kanker getroffen kleuter.

Voka Charter
Bedrijven die zelf duurzaam ondernemen in de praktijk willen uitbrengen of hun lopende initiatieven in die zin willen uitbouwen, kunnen bij Voka – KvK Mechelen inschrijven op het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.  Als eerste Vlaamse charter dat officieel erkend wordt door de Verenigde Naties, helpt dit bedrijven aandacht voor duurzaamheid in hun DNA te verankeren. Het hanteert daarbij de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN als universeel kader.

Meer weten over wat het Voka Charter Duurzaam Ondernemen voor uw bedrijf kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak op alexandra.lamers@voka.be.

Stemmen op Hilde Hanselaer van Harzé J. - Van Est kan nog tot 7 februari op http://csrprofessionaloftheyear.be.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl