Skip to main content
  • Nieuws
  • C.E.O.-Limburg versterkt DNA van eigenaars-ondernemers

C.E.O.-Limburg versterkt DNA van eigenaars-ondernemers

  • 23/08/2017

Iedere eigenaar-ondernemer met een passie om te ondernemen is welkom in de vernieuwde werking van C.E.O.-Limburg, dé club van eigenaars-ondernemers. Dankzij de nieuwe netwerkformule worden duurzame ondernemerscontacten centraal gesteld in het jaar van creatief ondernemerschap. Een op maat gemaakt programma waarbij u ondersteund wordt door uw persoonlijke ondernemers-council.

staes

C.E.O.-Limburg wil meer dan ooit dé club van Limburgse eigenaars-ondernemers zijn. Daarom sloegen Voka – Kamer van Koophandel Limburg en C.E.O.-Limburg de handen in elkaar om het aanbod specifiek op ondernemers af te stemmen. Eigenaars-ondernemers hebben immers een ander DNA dan managers, met andere interesses en behoeftes. Dat hebben ze bij C.E.O.-Limburg goed begrepen. Daarom presenteert het een gloednieuwe netwerkformule die tot stand kwam dankzij de input van eigenaars met een passie om te ondernemen.

Vijf topactiviteiten

Bart Balis, voorzitter C.E.O.-Limburg: “Met veel trots stellen we onze vernieuwde werking voor. Kwalitatief netwerken om duurzame ondernemerscontacten te leggen. We kunnen zo veel leren van elkaars ervaringen en inzichten, dat het bijna misdadig is dit niet te doen. Onderschat trouwens niet het plezier dat u zelf beleeft aan het geven van een goede tip!" 

"Laat u tijdens onze vijf kwalitatieve netwerkactiviteiten inspireren en verbazen in het jaar van ‘creatief ondernemerschap’. Iedere activiteit geeft unieke inzichten waarbij de setting en high-end catering moet garant staan voor een gezellige netwerkavond.”

Ondernemers-council

Pieter Smeets
Pieter Smeets

In de Ondernemers-council wordt de aanwezige kennis in het netwerk ingezet om eigenaars-ondernemers bij te staan om krachtdadiger te ondernemen. Uw vraagstuk legt u in alle vertrouwen persoonlijk neer bij Pieter Smeets, manager van C.E.O.-Limburg.

“Ik vorm de schakel tussen uw vraag en de expertise in het netwerk. Na screening van uw issue wordt, al dan niet anoniem, getrieerd waar de nodige info verschaft kan worden”, legt Smeets uit.

Vervolgens wordt een 1 op 1 connectie gemaakt tussen vraagsteller en de ondernemer met de nodige expertise, die voor alle duidelijkheid geen commerciële activiteit in dit domein heeft. Deze dienstverlening wordt in het najaar verder uitgebouwd in een uniek online platform voor eigenaars-ondernemers.

(Tijds)winst

“We hebben geen cultuur om met een issue naar een andere ondernemer te stappen. Terwijl we bijzonder veel van elkaar kunnen leren en het bovendien een gigantische (tijds)winst oplevert. Graag begeleid ik u binnen het netwerk naar de voor u meest relevante contacten. Het hele netwerk is immers blij indien u weer een stap vooruit gaat. Wij zijn namelijk trots op, en stiekem ook erg gebaat bij, uw succes”, stelt Pieter Smeets.

Meer info:

Pieter.smeets@voka.be

www.ceo-limburg.be