Skip to main content
  • Nieuws
  • C.E.O.-Limburg steunt starters met € 10 000

C.E.O.-Limburg steunt starters met € 10 000

  • 08/09/2017

C.E.O.-Limburg, het netwerk voor eigenaars-ondernemers van Voka – KvK Limburg, deelt 20 studiebeurzen van € 500 uit aan startende ondernemers. “De voorsprong die je als ondernemer neemt door bij te scholen en ervaringen uit te wisselen met andere eigenaars-ondernemers is gigantisch”, motiveert voorzitter Bart Balis de actie.

starters 10 000
Piet Pauwels (UHasselt) en Kim Tureluren (U en ik): Dankzij de OndernemersUniversiteit hebben
we een bijzondere vlucht voorwaarts genomen!”

De OndernemersUniversiteit is een unieke opleidingsformule van Voka – KvK Limburg in samenwerking met UHasselt. Academische kennis wordt er gekoppeld aan de praktijkervaring van de deelnemende eigenaars-ondernemers.

C.E.O.-Limburg wil jonge eigenaars-ondernemers aanzetten om actief deel te nemen aan deze unieke netwerkgelegenheid door hen een studiebeurs toe te kennen.

Kwalitatieve opleiding

Bart Balis, voorzitter C.E.O.-Limburg: “De voorsprong die je als ondernemer neemt door bij te scholen en ervaringen uit te wisselen met andere eigenaars-ondernemers is gigantisch. We weten dat jonge ondernemers niet altijd in de mogelijkheid zijn om een kwalitatieve opleiding bij te wonen. Daarom mag ik met veel plezier, namens onze hele stuurgroep, 20 studiebeurzen van €500 uitdelen aan de startende gepassioneerde ondernemers!”

Spelregels

De deelname aan een cluster van de OndernemersUniversiteit bedraagt €1750.  Dankzij de steun via de kmo-portefeuille en de studiebeurs (twv €500)  kost dit traject slechts €550 voor een starter.

Iedere startende ondernemer die minder dan 3 jaar actief is en vorig jaar geen OndernemersUniversiteit-studiebeurs kreeg kan zich kandidaat stellen.

Voorwaarde om de studiebeurs te bekomen is een actieve deelname aan de gekozen cluster door minimaal 75% van de sessies aanwezig te zijn. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met pieter.smeets@voka.be.

Enthousiaste respons

Kim Tureluren van adviesbureau ‘U en ik’ kreeg vorig jaar een studiebeurs en reageert enthousiast: “Ik heb veel bijgeleerd van de andere ondernemers en de prof. De OndernemersUniversiteit was voor mij een uitdieping van hetgeen we in het Bryo-traject leren. Hierdoor hebben we met ‘U en ik’ een bijzondere vlucht voorwaarts genomen!”

Over OndernemersUniversiteit

De OndernemersUniversiteit gaat zijn 7de werkingsjaar in. Deze unieke samenwerking met UHasselt levert een zeer ruim inzicht in specifieke ondernemersdisciplines. Zo biedt de cluster marketing gedurende zes sessies onder inzichten over hoe je jouw klanten beter kan bereiken.

Bij de cluster financiën leer je dan weer het uiterste te halen uit je beschikbare cijfers om beter en sneller te schakelen. “Door de combinatie van een breed kader dat onmiddellijk aan de praktijk wordt getoetst is dit een bijzondere concrete, hands-on opleiding”, besluit Bart Balis.

Meer info: www.ondernemersuniversiteit.be - pieter.smeets@voka.be of 0496 65 35 44

 

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo