Skip to main content
  • Nieuws
  • Callexcell en Whizzkits ontwikkelen innovatieve betaaloplossing “Payment link is een gamechanger om facturen tijdig en veilig te innen”

Callexcell en Whizzkits ontwikkelen innovatieve betaaloplossing “Payment link is een gamechanger om facturen tijdig en veilig te innen”

  • 03/09/2021

Laattijdige betalingen kosten Belgische ondernemers jaarlijks handenvol geld. In sommige gevallen bedreigen onbetaalde facturen zelfs de continuïteit van deze bedrijven. Daarom lanceert Whizzkits, de technologieafdeling van Callexcell, zijn Payment link. Een betaaloplossing die gebruik maakt van een beveiligde link in een tekstbericht of SMS. Een unieke troef in de opvolging van achterstallige betalingen.

 Whizzkits

“Veel bedrijven krijgen te maken met wanbetalers of klanten die te laat betalen. Vanuit die prangende behoefte ontwikkelde onze technologieafdeling, Whizzkits, een eigen betaaloplossing”, begint CEO Karin Van De Velde. “Bedrijven lopen inkomsten mis en het kost hen bovendien ook nog eens veel tijd en energie om al die facturen te innen. Vaak volgen er dan herinneringen en telefoontjes die zelden het gewenste resultaat opleveren.”

Hoe maakt de Payment link het verschil?

“Payment link geeft bedrijven de mogelijkheid om tijdens een herinneringsgesprek een tekstbericht te versturen met daarin een beveiligde betalingslink die rechtstreeks verbinding maakt met de banking app. Meteen een excuus minder om de betaling uit te stellen en een uitstekend alternatief voor fraudegevoelige verrichtingen met kredietkaarten. Noem het gerust een gamechanger om facturen of bestellingen tijdig en veilig te innen. Daarnaast is Payment link ook geschikt als betaalmiddel om bijvoorbeeld een contante of pinbetalingen te vervangen.” besluit Karin Van De Velde.

Payment link is niet de enige service waarmee Callexcell en Whizzkits zich richten op het innen van achterstallige betalingen. Zo is Callexcell sinds kort ook een erkend incassobureau. Een nieuwe dienst waarmee het customer solution center klanten wil ontzorgen, zodat er voor hen meer tijd overblijft voor hun kernactiviteiten.  

Contactpersoon

Ria Froidmont

Projectmedewerker communicatie & events

Artikel uit publicatie

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo