Skip to main content
  • Nieuws
  • Businessclub Innovatie: bouw aan inspirerend netwerk

Businessclub Innovatie: bouw aan inspirerend netwerk

  • 24/02/2017

Innovatie is een absolute must voor de groei van een bedrijf. Innoveren is niet enkel vernieuwing brengen in uw producten, maar ook nieuwe materialen verkennen, nieuwe businessmodellen onderzoeken, nieuwe processen invoeren, … . Wat er ook op de innovatieagenda van uw bedrijf staat: voor élke onderneming zijn contacten met een inspirerend netwerk een grote meerwaarde. Door deel te nemen aan de nieuwe Businessclub Innovatie, bouwt u mee aan zo’n innovatienetwerk. 

De Businessclub Innovatie brengt bedrijven, kennisinstellingen en onderzoeksgroepen met focus op innovatie en transformatie samen en creëert op die manier nieuwe opportuniteiten. Ze richt zich naar zowel bedrijfsleiders als R&D-verantwoordelijken, innovatiemanagers, productontwikkelaars, …. Iedereen die gebeten is door innovatie haalt er nuttige zaken uit. Want deelnemers komen terecht in een groep van een 30-tal bedrijven uit de regio’s Kempen en Mechelen, die net als zijzelf een passie voor innovatie hebben.
 

BusinessclubInnovatieInteractief concept
Deze businessclub biedt inspirerende bijeenkomsten bij inspirerende bedrijven en  organisaties over productinnovatie, innovatiecultuur, businessmodel innovatie, digitalisering, … . Bedrijven, onderzoekers en kennisexperts presenteren op een    interactieve manier hoe zij scoren met innovatie. De cases zijn herkenbaar, praktisch en  vooral inspirerend. Na een reeks cases wordt er telkens een terugkoppelmoment voorzien,  om te bespreken hoe de opgedane inspiratie in de praktijk kan worden toegepast. 

Advertentie Vermant - mei