Skip to main content
  • Nieuws
  • Bryo-deelnemer in de kijker: Isabelle Huybrechts (Lecom HSE)

Bryo-deelnemer in de kijker: Isabelle Huybrechts (Lecom HSE)

  • 08/04/2020

Isabelle Huybrechts is HSE Problem Solver bij Lecom HSE. Ze is dagelijks bezig met het oplossen van problemen rond Health, Safety en Environment. Samen met het bedrijf wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn om te zoeken naar een holistische én duurzame oplossing. In het verleden had ze al eens een Bryo-traject ondernomen maar uiteindelijk stapte ze nog eens in Bryo, deze keer voor haar eigen project.

Tekst: Liesbeth De Kegel / Foto’s: Dirk Leemans

“Als ondernemer moet je een paar keer hard springen, en Bryo is dan de parachute die jou redt. Voor mij was de grootste troef de coaching die Bryo en Voka aanbieden”, vertelt Isabelle. Ze begon als Bryo StartUp maar werd al snel verplaatst naar de ScaleUp-groep. “Ze luisteren echt! Het is niet een groep waar wordt samengekomen, gezellig wordt gekletst en ze je dan je eigen plan laten trekken. Je komt samen met andere ondernemers met gelijkaardige problemen en uitdagingen. En af en toe zit daar dan zelfs een parel tussen waarmee er een (h)echte vriendschap ontstaat.”

Voor Isabelle is Bryo een klankbord: “Je komt er mensen tegen waarmee je een klik hebt. En als ondernemer is het belangrijk dat je zo'n mensen in je omgeving hebt, anders houd je het niet vol.” “En de Bryo-coach Shana, dat is ook ne parel! Ze is heel betrokken. Je merkt dat ze met ons inzit en wanneer je een vraag hebt, gaat ze er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. Ze kan een helikopterview opzetten: waar wij vaak als ondernemers dingen bekijken van 1 kant, draait zij volledig rond en bekijkt ze alle aspecten!”

Isabelle

 

“Als ondernemer moet je een paar keer hard springen, en Bryo is dan de parachute die jou redt."

Isabelle Huybrechts (Lecom HSE)
Proximus

Artikel uit publicatie

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad