Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Brandend actuele Druivenstreekdossiers
Druivenstreekdossiers
  • 20/04/2021

Brandend actuele Druivenstreekdossiers

We verdedigen de belangen van onze ondernemers waar het kan. Enkele belangrijke dossiers die momenteel in de Druivenstreek op tafel liggen, verdienen onze bijzondere aandacht. We volgen alles voor jou op en informeren je nauwgezet. Hier vind je de laatste updates.   

Hoeilaart: kantorenpark ‘The Woods’  

Eind vorig jaar lichtte vastgoedontwikkelaar Immobel het project ‘The Woods’ toe. Intussen kreeg de omgevingsvergunning een positief advies en is Immobel bezig aan de vergunbare werken, met als doel ze binnenkort te finaliseren. DPS Global tekende al in op het project en neemt er dit jaar zijn intrek.  

Momenteel wordt er in ‘The Woods’ nog 4.600 m2 kantooroppervlakte te huur aangeboden. Heb je interesse in deze site? Neem dan een kijkje op de website van The Woods

Huldenberg: site Exide 

Voka Vlaams-Brabant volgt het dossier rond de Exide-site van dichtbij op, in nauw contact met de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Vlaams-Brabant. De site van 10,2 hectare ligt deels op Waals grondgebied, dus ook de INBW is betrokken bij de herontwikkeling. De bodemvervuiling en de ligging in beschermingszone voor waterwinning zijn hierbij knelpunten. Er zijn geen recente updates rond dit project. 

Overijse: kmo-site Maleizen 

Momenteel lopen de gesprekken over het bedrijventerrein Maleizen tussen de gemeente Overijse en projectontwikkelaar Patrimmonia. Binnenkort organiseert Voka een infosessie om jou te informeren over de resultaten van deze gespreksronde. 

Tervuren: site Keiberg-Vossem  

De gemeente Tervuren, Interleuven en G-Invest zijn actief op zoek naar ondernemingen die zich willen vestigen op het futureproof bedrijventerrein Keiberg-Vossem in Tervuren. Op de website van het project vind je alle informatie over de selectieprocedure en verkoopsvoorwaarden.  

 
Heb je vragen over een van deze dossiers? Onze adviseurs Belangenbehartiging en Mobiliteit staan paraat. 

Contactpersonen

Hélène Springer

Adviseur Belangenbehartiging RO & BTM

Wim Pannecoucke

Adviseur Mobiliteit en Logistiek - Mobiliteit en Bereikbaarheidsmanager

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad