Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Bouchra Hashassi, zaakvoerder van Washville Truckwash Antwerp, is genomineerd als onderneemster van het jaar.

Bouchra Hashassi, zaakvoerder van Washville Truckwash Antwerp, is genomineerd als onderneemster van het jaar.

  • 14/01/2021

Bouchra Hashassi, CEO Washville is trotse finalist van WOMED Award 2020. Washville is een commerciële truckwash die heel veel belang hecht aan duurzaamheid en ecologie.

Washville’s slogan is niet voor niets ‘we take care of our road heroes’. Het startte met haar broer als held maar het groeide ondertussen uit tot een vestiging in Antwerpen en een droom om Washville in België uit te bouwen. De vrachtwagens zelf worden ecologisch gereinigd. Zorg dragen voor haar mensen en voor haar klanten, de truckchauffeurs, draagt ze hoog in het vaandel. Naast compromisloze kwaliteit wil ze met Washville een gevoel van thuiskomen creëren voor truckers. 

Washville is een commerciële truckwash die heel veel belang hecht aan duurzaamheid en ecologie. Ze voldoen aan alle strenge eisen en normen om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst zoals een eigen water-recyclagesysteem en ecologisch afbreekbare producten. Washville gaat prat op het feit dat ze een inclusief bedrijf. Bij Washville is iedereen welkom. Man, vrouw, jong, oud, arm, rijk, met of zonder beperkingen of van welke afkomst ook.  

Bouchra Hashassi, CEO van Washville en finaliste voor WOMED Award 2020:
"Ik heb als stip op de horizon om overal in België Washville uit te bouwen. Een plek waar we zorg dragen voor de vrachtwagens van de chauffeurs en voor henzelf. Chauffeurs moeten bij ons ‘thuis komen’ en even kunnen ontspannen. En dat allemaal op een ecologisch verantwoorde manier. We zijn een commercieel bedrijf maar één dat open staat voor iedereen. We proberen, ook voor zij met minder kansen, een plek te geven waar ze aan de slag kunnen. We zijn bezig om de groeiplannen voor Washville vaste vorm te geven. Finalist zijn van WOMED Award 2020 geeft een boost dat je op de goede weg bent"

Meer info

imu - vzw - salesforce
imu - vzw - headoffice
AW_Digitalisering
imu - vzw - recupel
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - Recupel
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - recupel
Advertentie VanRoey- nov
Proximus
imu - vzw - obd