Skip to main content
  • Nieuws
  • Boekvoorstelling: Gekonkelfoes in organisaties

Boekvoorstelling: Gekonkelfoes in organisaties

  • 09/05/2018

Op dinsdag 29 mei 2018 stelt Nele Verrezen haar boek 'Gekonkelfoes in organisaties: waarom roddelen niet zo onschuldig is' voor. Nele verwelkomt jullie graag in het Voka Theater (Corda Campus-Hal A) van 12 tot 14u om samen met haar het glas te heffen. Geïnteresseerd? Stuur dan snel een mailtje naar nele@marcellsjourney.be. Reserveer snel je stoel, want het is een gratis evenement!

Boekcover
Boekcover

Waar gaat het boek over?

Als we de hand in eigen boezem steken, moeten we toegeven dat we allemaal wel eens roddelen. Het kan immers deugd doen om je     hart te luchten, je “ei” kwijt te raken en je gesteund te voelen door anderen. 

Toch is roddelen niet zo onschuldig als het lijkt en kan het in organisaties heel wat negatieve gevolgen teweeg brengen voor individuen, de sfeer in het team, de organisatie als groter geheel én helaas ook voor de eindgebruikers. 

Dit boek, wat doorspekt is met praktijkervaringen, wil u als lezer meer inzicht geven in het toch nog vrij onontgonnen terrein van disfunctioneren in teams. Het zoomt in op wat we precies verstaan onder roddelen, wat de voedingsbodem is, onderzoekt de drijfveren van mensen om dit te doen en we nemen een kijk in de toolbox van de roddelaar. Daarnaast zoomen we dieper in op de diverse rollen in een team, kijken we hoe het destructieve systeem kan escaleren en wat de effecten en gevolgen zijn. Tegelijk worden tips en tricks aangereikt om er als medewerker, leidinggevende en organisatie actief mee aan de slag te gaan. Want laat ons duidelijk zijn, roddelen kan stoppen! Dit praktisch en actiegericht doeboek kan je alvast op weg helpen!


Stuur een mailtje naar nele@marcellsjourney.be om je reservatie te bevestigen.