Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Boeiende ondernemersverhalen tijdens Het Moment
De spreker tijdens Het Moment 2017
  • 11/05/2017

Boeiende ondernemersverhalen tijdens Het Moment

Jong Voka Kempen, JCI Gheel-en-Thals en JOBA organiseerde bij bouwonderneming Vanhout de vijfde editie van Het Moment van de Jonge Ondernemer. 100 vooral jonge ondernemers kwamen er luisteren naar boeiende en opvallende ondernemersverhalen.

Het Moment is de ideale combinatie tussen inhoud en netwerking. Tijdens de avond brengen vier gerenommeerde sprekers eerst in korte sessies hun verhaal over een aantal interessante en actuele thema's. Aansluitend kiezen de aanwezigen een van de sprekers voor een verdere kennismaking.

Spreker Het Moment 2017
De vier sprekers tijdens Het Moment 2017

De sprekers dit jaar waren:

Heinrike Bergmans: is een gedreven coach en trainer die je recht bij je kern brengt. Zij vertelde over haar carrière switch van bankdirecteur naar de wereld van de reflexologie waarin zij de beroepsorganisatie BeVo oprichtte, internationaal actief is in lobbywerk voor complementaire therapieën en les geeft in diverse Europese landen.

Tom Aerts: getuigde over zijn fantastisch groeitraject met Hoorcentrum Aerts. In 2003 startte Tom met Hoorcentrum Aerts in Herentals. Ondertussen heeft hij 11 filialen en een 40-tal werknemers verspreid over de provincie Antwerpen. Service in de breedste zin van het woord onderstreept hun visie en missie. Vakkennis en innovatieve oplossingen op maat van de klant zijn geen holle woorden bij Hoorcentrum Aerts.

Jolien Arijs: heeft een verleden in de hotelsector waar ze de organisatie op zich nam voor alle aankomsten en verblijven van artiesten en politieke beroemdheden in Brussel. Ondertussen is ze reeds 6 jaar actief in de Groep Arijs. Na 5 jaar de groothandel te leiden neemt ze nu de Cash &Carry onder handen. Jolien bracht het verhaal van een jonge ondernemende vrouw die als tweede generatie actief is in een familiebedrijf.

Jef Lembrechts: de gastheer en is tevens voorzitter van de Vlaamse Confederatie Bouw. In tegenstelling tot wat algemeen gepercipieerd wordt, vindt hij de bouw een zeer innovatieve sector. Jef ondersteunt jongeren graag in hun ondernemende geest.

 

Contactpersoon

VGD audit feb
Saloncondities bij Peeters Motors
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse