Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Bilfinger rondt overname van Nederlandse Height Specialists af

Bilfinger rondt overname van Nederlandse Height Specialists af

  • 10/11/2020

Bilfinger Industrial Services heeft begin november de overname van Height Specialists afgerond. Dit bedrijf in het Nederlandse Bergschenhoek is een leverancier van industriële touwtechniekdiensten.

Met deze overname speelt Bilfinger in op de vraag van klanten uit België en Nederland om alternatieve oplossingen voor bereikbaarheid op hoogte te bieden. Daarnaast kan het voortaan een totaaloplossing aanbieden voor verschillende geïntegreerde onderhoudsdiensten op hoogte. Industriële touwtechnieken kunnen worden ingezet wanneer andere methoden, zoals steigers of hoogtewerkers, niet mogelijk zijn, niet veilig kunnen of een negatieve impact hebben op de omgeving.
In de overname zit ook het hoogwaardige trainingscentrum voor industriële touwtechnieken van Height Specialists vervat. Deze activiteiten worden ondergebracht in Bilfinger Height Specialists BV.

‘Het uitbreiden van onze serviceportfolio met touwtechniekdiensten stelt ons in staat om onze klanten de beste optie te bieden voor de bereikbaarheid op hoogte van hun installaties’, stelt Thierry Burki, CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland.

Meer info: www.is-bnl.bilfinger.com

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

imu - vzw - obd
imu - vzw - DNCM
imu - vzw - Recupel
AW_Digitalisering
imu - vzw - salesforce
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
Proximus
imu - vzw - recupel