Skip to main content
  • Nieuws
  • Bestuurslid in de kijker: Niels Prys - "Jong Voka is voor mij de poort tot een uitgebreid netwerk"

Bestuurslid in de kijker: Niels Prys - "Jong Voka is voor mij de poort tot een uitgebreid netwerk"

  • 29/10/2019

De bestuursleden van Jong Voka Limburg stellen alles in het werk om jonge ondernemers te verenigen en te verbinden. Wij polsten bij bestuurder Niels Prys (zaakvoerder, HCM Vision) naar de invloed van Jong Voka Limburg op zijn eigen professionele leven. 

Niels Prys
Niels Prys

Niels, welke impact heeft Jong Voka op jou gehad? 

"Jong Voka is voor mij de poort tot een uitgebreid netwerk van jonge ondernemende mensen. En het is daarbij natuurlijk altijd fijn je eigen netwerk wekelijks te zien groeien door de voortdurende stijging in het aantal nieuwe leden.

Naast een mooi netwerk heeft het me op alle fronten al enorm veel bijgebracht. Het is het samenspel tussen educatie, bedrijfsbezoeken en unieke netwerkactiviteiten dat het voor mij zo bijzonder maakt. Ik heb bijgeleerd, ben verder geholpen op momenten dat ik vast zat, ben op plaatsen geweest waar ik anders nooit zou komen en heb vrienden voor het leven gemaakt. What more can you expect?"

Wat betekent “Jong Voka werkt” voor jou? 

"Bovenop de prachtige momenten en gesmede vriendschapsbanden blijven we  een professioneel netwerk. Hard werken is de basis en op iedereen binnen ons netwerk van toepassing. We werken hard binnen onze bedrijven en hiernaast werken we binnen Jong Voka hard voor elkaar. En als iedereen binnen Jong Voka hard voor elkaar wil werken dan hebben we een netwerk dat werkt. Simpel toch…"

Meer weten over Jong Voka Limburg? Ontdek het hier.
 

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg

Artikel uit publicatie