Skip to main content

Ben jij een internationale topper?

  • 28/06/2017

Wil jij in de voetsporen treden van bedrijven als Clavis Media, online apotheek Viata en Datwyler Pharma Packaging Belgium? Stuur dan tot en met 15 augustus jouw dossier in voor de Limburgse Exportprijs en misschien ga jij net als hen aan de haal met de overwinning!

Winnaars 2016
Bent jij de opvolger van deze winnaars? 

Voka – KvK Limburg riep drie jaar geleden de Limburgse Exportprijs in het leven. Het wil op die manier de exporterende bedrijven in de kijker zetten en het potentieel van buitenlandse handel benadrukken.

Substantieel belang

“Onze meest recente conjunctuurbarometer van Voka – KvK Limburg toonde begin deze maand dat de Limburgse economie het nooit eerder zo goed deed. Dat record was deels te danken aan de export. Handel voeren met het buitenland blijft met andere woorden van substantieel belang voor Limburg”, benadrukt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Drie categorieën

De wedstrijd deelt prijzen uit in drie categorieën: ‘Born globals’ (jonge bedrijven die hun eerste stappen in het buitenland hebben gezet), ‘Bedrijven <50 werknemers’ en ‘Bedrijven >50 werknemers’.

Een professionele jury bepaalt welke drie Limburgse bedrijven dit jaar in de kijker zullen staan met hun uniek exportverhaal. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de groei van de export, het aandeel van de export in de totale omzet en de toekomstperspectieven op vlak van export.

Dossier indienen

De uitreiking van de Exportprijs vindt plaats op 2 oktober tijdens de Dag van het Internationaal Ondernemen. Wil je een dossier indienen? Surf naar www.voka.be/limburgse-exportprijs of neem contact op met: eva.guldentops@voka.be of via +32 11 56 02 32

Vorige winnaars

Born globals:

2016:  Viata – online apotheek
 

Bedrijf <50 werknemers:

2016: Clavis Media, 2015: Zappware
 

Bedrijf >50 werknemers:

2016: Datwyler Pharma Packaging Belgium, 2015: Vandersanden