Skip to main content
  • Nieuws
  • Bekijk snel onze drie nieuwe vacatures!

Bekijk snel onze drie nieuwe vacatures!

  • 17/01/2019

Hé jij, zin in iets nieuws? Wil je werken in een jong, dynamisch team? Ben je op zoek naar een job waar je jouw creatieve ei kwijt kan? Zegt het jou iets om deel uit te maken van een groeiende organisatie met doorgroeimogelijkheden? Ja, ja, ja en nog eens ja! Ontdek hier onze drie nieuwe vacatures.

Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en ledenondernemingen. Meer dan 3.135 ledenondernemingen vertegenwoordigen meer dan 75% van de Limburgse toegevoegde waarde en private tewerkstelling. De organisatie telt 62 medewerkers en gesteund door de hele Voka-organisatie wil ze als een neutrale, private en representatieve speler het vrij ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.

Drie nieuwe profielen

vacatures voka limburg
Maak jij binnenkort deel uit van dit fantastisch team?

Verantwoordelijke Business Intelligence
Je maakt deel uit van de cluster back-office. Jij bent de m/v van de BI! Je denkt na over hoe BI een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelen en implementeert deze in de strategie van onze organisatie. Je voert gegevensanalyses uit en jij overtuigt ons van de belangen van een efficiënte database. Power BI en Microsoft Dynamics CRM kennen voor jou geen geheimen.
Klik hier voor meer info

Projectmedewerker Netwerken
Je maakt deel uit van de cluster Netwerken. Je houdt je bezig met de verschillende administratieve taken die nodig zijn voor de Netwerken. Je houdt onze website én CRM database up-to-date als het activiteiten van jouw cluster betreft. Jij bent de steun en toeverlaat van bestaande en nieuwe projecten binnen de Netwerken.
Klik hier voor meer info

Senior coördinator Netwerken
Jij bent een geboren netwerker! Samen met jouw team organiseer je activiteiten en events voor alle Netwerken. Je begeleidt en coacht alle secretarissen. Je houdt je ook bezig met de administratieve en financiële opvolging. Daarnaast heb je de nodige persreflex.
Klik hier voor meer info

Wil je mee deel uitmaken van ons groeitraject? Bezorg dan zo snel mogelijk je cv en motivatiebrief aan elke.feytons@ucare.be en wie weet worden wij binnenkort collega's!

ucare

 

 

 

Contactpersoon

Ellen Requilé

Office manager

HR