Skip to main content
  • Nieuws
  • Bedrijvig Limburg: ontdek onze Voka-leden en standpunten

Bedrijvig Limburg: ontdek onze Voka-leden en standpunten

  • 01/03/2019

Deze maand pakt Bedrijvig Limburg opnieuw uit met interessant ondernemersnieuws en Voka-leden in de kijker. Ontdek hier onze standpunten en leer het Voka-netwerk kennen. 

BL03
Ken jij onze 'koningen van de groei'? 

“Het provinciale niveau is noodzakelijk voor onze Limburgse ondernemingen én hun medewerkers. We hebben geen grootstad die de trekkers- en ontwikkelingsrol op zich neemt”, opent gedelegeerd bestuurder Johann Leten ons magazine.

Daarnaast evalueerden we de afgelopen legislatuur van de Vlaamse en federale regering. Ons verdict lees je hier. 

Limburgse export boomt! 

We zetten heel erg in op de ondersteuning van exporterende bedrijven in Limburg. Het doet ons dan ook veel deugd om te zien dat de verre export van Limburgse bedrijven nog nooit zo groot was. 

Verder spraken we over exporteren naar Rusland met Jeroen Bartels, Internationale Voka ambassadeur voor de Baltische Staten en Rusland, en Frank Van Eynde, Vlaams Economisch Vertegenwoordiger in Moskou voor FIT.

Ook bij de brexit blijven we de vinger aan de pols houden. We legden ons oor te luister bij Stanley Black & Decker EHBQ, Bodegraven Metaal en H.Essers. 

En voor de bedrijven die hun eerste internationale stappen willen zetten, is er Go International. Voor ieder wat wils! 

Reis mee naar Groeiland

De starters zijn het nieuwe bloed in onze economie en ze verdienen alle steun. De komende maanden kan je een handig stappenplan ontdekken voor start-ups. 

Kom op 3 april ook zeker naar ons gloednieuw inspiratie-event Groeiland. Succesvolle bedrijfsleiders geven er hun visie over groei. 

Leer onze leden kennen… 

Tot slot zetten we ook heel wat leden in de kijker. Ontdek de boeiende verhalen van Stokerij Vanderlinden, Kompenhof, het netwerk Voka Fietst, Jong Voka Limburg-bestuurder Nele Gommers en vijf funfacts van Diederik Bots (Digitalum), Kelly Eerdekens (Bellastoma), Jan Boots (CityD) en Jochen Bessemans (Magneto). 

Lees hier het volledige nummer van Bedrijvig Limburg/Limburg Bedrijvig