Skip to main content
  • Nieuws
  • Bedrijvig Limburg (februari): een blik op economisch Limburg

Bedrijvig Limburg (februari): een blik op economisch Limburg

  • 07/02/2018

Er ligt vers leesvoer in je brievenbus! Het februari-nummer van Bedrijvig Limburg kijkt naar de business trends van 2018 en vroeg de mening van onze leden. Ook onze Voka-ambassadeurs laten hun licht schijnen over Tessenderlo en Neerpelt.

BL02

Gedelegeerd bestuurder Johann Leten opent zijn voorwoord met een oproep: we hebben geen geld nodig, maar oplossingen! Hij geeft ook meer toelichting bij het SALVO-plan van Voka - KvK Limburg.

Ben jij benieuwd naar de business trends in 2018? In Bedrijvig Limburg doen we alvast een voorspelling en serveren we je drie fenomenen voor het nieuwe jaar. Spring jij op de kar?

Bovendien vroegen we ook de mening van onze leden! Hoe kijken Jorg Trippaers, Bart Balis, Sylvia Vogelaar, Bart De Witte, Marylène Madou, Mark Meerten en Inneke Ponet naar de nieuwe trends?

Ambassadeurs 

Tradititiegetrouw laten we ook onze Voka-ambassadeurs aan het woord. Die worden met de komende gemeenteraadsverkiezingen van groot belang! Dit keer laten Kris Ghoos, ambassadeur voor Tessenderlo, en Stephan Vandebeeck, ambassadeur voor Neerpelt, hun licht schijnen over hun gemeentes.

Sinds kort hebben we ook internationale ambassadeurs! Zij vertegenwoordigen als Limburger een land waar zij veel zaken mee doen. Hun kennis stellen ze beschikbaar voor het Voka-netwerk. Jeroen Bartels van Nelissen Steenfabrieken stelt graag de Balische staten aan jullie voor.

Nieuwe voornemens, nieuwe opleidingen! In dat geval zit je bij onze KamerAcademie aan het juiste adres! Niet overtuigd? Dan vertellen Eline Vangeel (BKM), Dempsey Giunta (Unleashed), Tinne Berrevoets (Gutami Solar) en Katrijn Vaes (Deaplus) waarom je toch een opleiding moet overwegen. 

Ontdek hier 'Limburg Bedrijvig', de menselijke kant van ondernemen.

Bedrijvig Limburg