Skip to main content

Bedrijvig Limburg 08

  • 19/07/2019

Het augustus-nummer van Bedrijvig Limburg kan misschien nog mee in je reiskoffer? Of ben je al helemaal terug klaar voor een druk en boeiend najaar? Wij blijven in ieder geval de vinger aan de pols houden. Lees even mee wat er allemaal bij ons gebeurt.

We hebben de interessantste artikels hieronder voor jou opgelijst op basis van deze thema's: leden in de kijker, belangenbehartiging en evenementen. 

Wil je het volledige magazine raadplegen? Geen probleem, je kan hier de pdf-versie downloaden of de Issuu-publicatie raadplegen. 

Op zoek naar een vorig nummer?

Je kan de vorige magazines steeds raadplegen bij onze publicaties. 

BL08

De netwerken

Logo bedrijfsleiders

BEDRIJFSLEIDERS

Een exclusief forum voor bedrijfsleiders om met elkaar te discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk.

Secretarissen: Cassandra CopsKim Jacobs en Geert Van Malcot

Logo bedrijfsleiders Multi

 

BEDRIJFSLEIDERS MULTINATIONALS

Het Netwerk bedrijfsleiders Multinationals is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 150 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn

Secretaris: Cathérine Dreesen 

bigdata

BIG DATA

Het netwerk Big Data vormt een belangrijke Limburgse kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling over big data. We zoeken de meerwaarde en intelligentie van data om een zakelijk voordeel te kunnen doen.

Secretaris: Veroniek Hermans

 

 

Senior coördinator netwerken

+32 11 56 02 78 

sara.davidson@voka.be

BL08

 

Lees het magazine als pdf

Je kan Bedrijvig Limburg via deze link als pdf-document lezen. 

Lees het magazine als Issuu-publicatie

Lees de artikels op onze website

Contactpersoon

Jeroen Verbeeck

Coördinator pers & communicatie