Skip to main content
  • Nieuws
  • Bedrijvenzone Mechelen-Noord vanaf 9/12 weer bereikbaar via brug

Bedrijvenzone Mechelen-Noord vanaf 9/12 weer bereikbaar via brug

  • 04/12/2017

De grondige renovatiewerken aan de brug van de Blarenberglaan over de E19 in Mechelen-Noord zijn bijna afgerond. De doelstelling van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) om de brug voor het einde van het jaar opnieuw open te stellen, zal vlot gehaald worden. Vanaf zaterdag 9 december kan het verkeer tussen de bedrijvenzones Mechelen-Noord 1 en 2 opnieuw gebruikmaken van de Blarenberglaan en hoeft er niet langer omgereden te worden.

brugmechnoord
De aannemer is volop bezig met de laatste afwerkingen aan de vernieuwde brug van de Blarenberglaan over de E19. Op vrijdag 8 december worden de nieuwe leuningen van de brug geplaatst en in de nacht van vrijdag op zaterdag worden vervolgens de tijdelijke leuningen weggehaald. Vanaf zaterdag 9 december zijn de werken afgerond en wordt de brug opnieuw opengesteld voor het verkeer.


Op de brug zelf voorziet het Agentschap Wegen en Verkeer nog een afschermende constructie tussen het fietspad en de rijweg. Een metalen constructie zal het fietspad afschermen van het gemotoriseerd verkeer. Het plaatsen van de fietspadafscheiding zal in een weekend gebeuren. In afwachting van de definitieve constructie, zullen tijdelijke bakens het fietspad afschermen van de rijweg.

Contactpersoon

Peter Van Doninck

Ondernemingsrelaties

Advertentie Vermant - mei