Skip to main content
  • Nieuws
  • APK Group, Isola en ITZU strijden voor Persprijs

APK Group, Isola en ITZU strijden voor Persprijs

  • 05/03/2019

Op 14 maart reikt Voka – Kamer van Koophandel Limburg de Persprijs uit. Dat gebeurt tijdens het marketing- en communicatiecongres Communiquoi, een organisatie van Voka – KvK Limburg en Hogeschool PXL. APK Group, Isola en ITZU zijn dit jaar de drie genomineerden die strijden voor de felbegeerde prijs.

De Persprijs wordt sinds 1997 toegekend aan de Limburgse onderneming of organisatie die het beste communiceert met de pers. Vorig jaar ging Vangrootloon naar huis met de award.

Dit jaar maken APK Group, Isola en ITZU kans om de prijs binnen te halen. Zij werden geselecteerd door een persjury die bestaat uit voorzitter Dominiek Claes (Het Belang van Limburg), Kurt Meers (Made in Limburg), Dirk Reynders (Radio 2 Limburg), Dirk Billion (TVLimburg) en Liesbeth Peeters (Voka – KvK Limburg).

Zij motiveren de nominaties (in alfabetische volgorde) als volgt:

APK Group logo

APK Group: 

“APK Group hanteert een duidelijke, snelle en accurate communicatie bij elke stap in de uitgekiende overnamestrategie. De onderbouwde langetermijnvisie tilt het bedrijf op van een infrastructuurwerker naar een duurzaam en slim bedrijf met aandacht voor bijvoorbeeld IoT.”

Isola logo

Isola:

“Isola weet hoe het innovatie en samenwerkingsverbanden in een klassieke sector als communicatiewapen kan gebruiken. Hetzelfde geldt voor het aantrekken van leden voor het sterk team rond CEO Maarten Bostyn. Hij vertaalt zijn persoonlijk engagement in een basketclub ook in een mooi verhaal.”

Ilogo itzuTZU:

“ITZU communiceert duidelijk en accuraat bij overnames, participaties en andere mijlpalen in hun groei als HR-groep. Het bedrijf is overigens zelf   een geslaagd en goed gecommuniceerd samenwerkingsverband tussen drie ondernemers: Louis Kemps, Koen Janssen en Luc Lormans.”

Over Communiquoi 

  • Het Limburgse marketing- en communicatiecongres pakt dit jaar in Het Xpand uit met keynotes van Tim Verheyden (VRT), Guillaume Van der Stighelen (mede-oprichter Duval Guillaume) en Jan Callebaut (Callebaut Collective). Daarnaast kan je twee interactieve break-outsessies volgen met marcom-experts.
     
  •  Meer info en inschrijvingen: www.voka.be/limburg/communiquoi