Skip to main content
  • Nieuws
  • ANG naar gloednieuwe vestiging in Pont-West, Ronse

ANG naar gloednieuwe vestiging in Pont-West, Ronse

  • 16/07/2020

Afgelopen maandag verhuisde containerproducent ANG van Oudenaarde naar industrieterrein Pont-West in Ronse. Met een jaarlijkse productie tot 1.500 containers was het bedrijf zijn vestiging aan de Meersbloem in Oudenaarde ontgroeid.

“We verloren efficiëntie doordat we te weinig ruimte hadden, en we willen verder investeren in onze hersteldienst”, vertelt zaakvoerder Guillaume Vander Stichele.

Op de nieuwe site bouwde ANG zelf een gloednieuwe hal en burelen. “De hal is goed voor 1.100 m², een verdubbeling tegenover de vorige site. We hebben er een state of the art werkplaats met twee rolbruggen die elk 6,3 ton aankunnen, nieuwe lasapparatuur, plannen voor een nieuwe spuitcabine … kortom alles wat we nodig hebben om veilig, efficiënt en kwaliteitsvol te werken. De parking is met zijn 8.620 m² zowat drie keer zo groot als de vorige. De burelen zijn modern en aangenaam: onze mensen kunnen kiezen of ze apart in een bureel of in een coworking space zitten.”

ANG werd in 1992 opgericht door de vader van Guillaume en Louis Vander Stichele. De productie zit al sinds de start in Polen, in de buurt van Krakau, en dat is ook waar Louis woont. In Polen werken een 80-tal mensen, in Ronse werken 9 mensen.

www.ang.be

Advertentie Festival van Vlaanderen