Skip to main content
  • Nieuws
  • Altrex uit Bornem is het ‘Fitste Bedrijf van Antwerpen’

Altrex uit Bornem is het ‘Fitste Bedrijf van Antwerpen’

  • 17/07/2018

Met een zinderende slotshow op 27 juni sloot de wedstrijd ‘Het Fitste Bedrijf van Antwerpen’ officieel af. De deelnemende bedrijven werkten gedurende 12 weken aan een gezonde levensstijl. Altrex uit Bornem boekte in deze periode de grootste vooruitgang: zij mogen zich een jaar lang ‘Het Fitste Bedrijf van Antwerpen’ noemen. 

Fitste bedrijf van Antwerpen foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Provinciale winnaars en Vlaamse winnaars 
De felbegeerde titel van ‘Het Fitste Bedrijf’ gaat naar de bedrijven die gedurende 12 weken de grootste vooruitgang geboekt hebben. Daarbij wordt rekening gehouden met de provincie waarin het bedrijf zich bevindt en de omvang, weet organisator Wouter Goris: “Van alle bedrijven in Antwerpen presteerde Altrex het best, ook op Vlaams niveau met minder dan 15 deelnemers was het Antwerpse Altrex de kampioen. 

Het belang van de competitie
Initiatiefnemer Wouter Goris vertelt dat ‘Het Fitste Bedrijf’ om meer draait dan de eindoverwinning: “Steeds vaker zien bedrijven medewerkers uitvallen met een burn-out of andere gevolgen van een onevenwicht tussen werk en privé. Met deze bedrijvencompetitie spelen we in op dat probleem. De wedstrijd helpt werkgevers en werknemers gezonder te leven, zodat ze fysiek en mentaal beter presteren. De wedstrijd geeft een belangrijke prikkel, hopelijk leeft het gezondheidsproject verder nadat de prijzen uitgedeeld zijn.”

Einde is een nieuw begin
Het grote slotevent betekent niet het einde van ‘Het Fitste Bedrijf’, geeft Wouter Goris nog mee: “Door het succes van de afgelopen drie edities staan we te popelen om er een vervolg aan te breien. Wie zich geïnspireerd voelt door de verhalen van dit jaar, kan zijn of haar collega’s al warm beginnen maken voor ‘Het Fitste Bedrijf’ van 2019.” Wie zijn bedrijf inschrijft voor eind juli krijgt een gratis motivatiemoment om iedereen op de werkvloer te inspireren."

Voor Het Fitste Bedrijf kan Ready2improve rekenen op de steun van haar partners Rise Smart, SDWorx,  Officenter, HHP, Eurosys, Bioracer,…
Fitste bedrijf van Antwerpen

Fitste bedrijf van Antwerpen - partners

Advertentie Vermant - mei