Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Alfaport Voka zet verder in op communitybuilding

Alfaport Voka zet verder in op communitybuilding

  • 21/12/2021

Alfaport Voka biedt de Antwerpse havengemeenschap specifieke knowhow en treedt naar voor als bevoorrechte gesprekspartner voor de overheid om de belangen van haar leden te behartigen. Hiervoor steunt de organisatie op een sterk team van experten en een uitgebreid netwerk bij alle stakeholders in de Antwerpse haven. Met de aanstelling van Saskia Bultiauw als communitymanager zet Alfaport Voka verder in op de verankering bij alle leden.

In haar rol als communitymanager wil Saskia de al bestaande, nauwe band verder uitbreiden naar nog meer leden. Daarnaast streeft ze naar een verdieping van de band met de diverse geledingen binnen de leden. De communitybuilding van Alfaport Voka moet verder bijdragen tot zelfbewustzijn en fierheid over ondernemerschap. Ook is het de bedoeling om de verwezenlijkingen van de havensector en zijn impact op economie en maatschappij nog duidelijker in de verf te zetten.

Met haar gevarieerde professionele bagage is Saskia een sterke aanvulling op haar nieuwe collega’s. ‘Mijn communicatieachtergrond en mijn specifieke saleservaring binnen de haven vormen een ideale mix om de noden van de leden te vertalen naar onze collega’s. In de omgekeerde richting zal dit me helpen om de realisaties van onze collega’s onder de aandacht van de leden te brengen. Ik heb een aandachtig oor en streef er altijd naar om snel een toegankelijke en informele sfeer te creëren. Wat je van een communitymanager ook mag verwachten’, besluit Saskia.

Kennismaken met Saskia?

Zin om onze nieuwe communitymanager persoonlijk te leren kennen? Saskia nodigt je uit om een afspraak te maken via saskia.bultiauw@voka.be.

Contactpersonen

Pieter Leuridan

Communicatiemanager

Saskia Bultiauw

Community Manager Alfaport Voka

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende