Skip to main content
  • Nieuws
  • Alfaport Voka zet verder in op communitybuilding

Alfaport Voka zet verder in op communitybuilding

  • 16/12/2021

Alfaport Voka biedt de Antwerpse havengemeenschap specifieke knowhow. 

Het treedt naar voor als bevoorrechte gesprekspartner voor de overheid om de belangen van zijn leden te behartigen. Hiervoor steunt de organisatie op een sterk team van experten en een uitgebreid netwerk bij alle stakeholders in de Antwerpse haven. Met de aanstelling van Saskia Bultiauw als communitymanager zet Alfaport Voka verder in op de verankering bij alle leden.

In haar rol wil Saskia de nauwe band uitbouwen met nog meer bedrijven en die ook verdiepen met diverse geledingen binnen de leden. De communitybuilding van Alfaport Voka moet verder bijdragen tot zelfbewustzijn en fierheid over ondernemerschap. Ook is het de bedoeling om de verwezenlijkingen van de havensector en zijn impact op economie en maatschappij nog duidelijker in de verf te zetten.

Met haar gevarieerde professionele bagage is Saskia een sterke aanvulling op haar nieuwe collega’s. ‘Mijn communicatieachtergrond en mijn specifieke saleservaring binnen de haven vormen een ideale mix om de noden van de leden te vertalen naar onze collega’s. In de omgekeerde richting zal dit me helpen om de realisaties van onze collega’s onder de aandacht van de leden te brengen. Ik heb een aandachtig oor en streef er altijd naar om snel een toegankelijke en informele sfeer te creëren. Wat je van een communitymanager ook mag verwachten’, besluit Saskia.

Kennismaken met Saskia?
Zin om onze nieuwe communitymanager beter te leren kennen? Maak gerust met haar een afspraak.

Contactpersoon

Saskia Bultiauw

Community Manager Alfaport Voka

Gosselin
De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
IMU Multiburo
Imu Salesforce
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Proximus
Ontdek onze vacatures!
Welt white paper